Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Adrian Mihalcea despre Ante Puljici: "Îi e și lui greu, foarte greu, dar nu e supărat"

- Și Ante Puljici s-a liniștit?
- Îi e și lui greu, foarte greu, dar nu e supărat. Am văzut interviul lui Ante din Gazetă, a fost OK, și-a spus punctul de vedere, a rămas să vorbească și cu cei din conducere pentru a-și lămuri situația. Nu mi s-a părut deplasat ceea ce a zis despre contracte ori rămânerea sau nu în România, până la urmă și el, și mulți alți străini sunt singuri aici. Hai să o luăm altfel: e groaznic să n-ai cui să-i dai „Bună dimineața", în condițiile în care știi că ai o familie departe. Eu le-am transmis tuturor de la echipă să mă sune oricând, îi pot ajuta cu orice, în orice fel de problemă, doar singurătatea n-o pot rezolva, din păcate.

- Cum au reacționat jucătorii față de situația suspendării contractelor?
- Perioada asta de suspendare va ține cât va mai dura starea de urgență. Nu știu ce va urma după. Conducerea știe și punctul meu de vedere.

- Care ar fi acela?
- Ceea ce am discutat rămâne în familia noastră. E o chestiune de mijloc, fiindcă toată lumea va pierde, dar, într-un final, toată lumea va avea de câștigat. Prelungirea pandemiei de coronavirus aduce teama uriașă că economia se va duce în cap. Măcar să începem munca, va fi găsită o formă ca să putem reporni motorul economic, ca să ne câștigăm pâinea. Virusul va trece într-o lună, două, trei, dar apoi ce facem?


sursa: www.gsp.ro

Comentarii