Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Alex Răuță: "Toți suntem neliniștiți! Avem familii de întreținut și rate la bănci”
Alexandru Răuță


Pentru Alex Răuță (27 de ani) perioada de autoizolare e una dificilă. Mijlocașul lui Dinamo așteaptă revenirea pe teren și se teme pentru salariu, nedorind să ajungă în situația de a trăi cu 500 de euro lunar.

- Alex, cum ai descrie perioada asta?
- Una grea, evident, pentru fiecare dintre noi. Trebuie să ne antrenăm, fiecare cum poate, mai bine acasă, pentru ca la începutul pregătirii să avem un tonus OK.

 

- 2020 nu pare un an tocmai reușit...
- Nu mă așteptam să trăim asemenea vremuri, dar asta e viața. Pentru toți e același lucru, în toată lumea e la fel. Suntem blocați!
- Cum trec zilele pentru tine?
- Mai greu pentru că nu putem ieși din casă. Trebuie să ne acomodăm și să căutăm activități interesante cu familia. Îmi place că petrec mai mult timp cu cei dragi.

„Sunt de părere că e mai bine să se înghețe acest sezon. Să dea clasamentul de la finalul sezonului regulat sau să găsească ei altă soluție, să o luăm de la zero"
Alexandru Răuță, mijlocaș Dinamo

 - Cum decurge o zi?
- Mă antrenez o dată pe zi, mă mai joc pe PlayStation, stau cu ai mei. Nimic special... Cred că cei mai mulți au același program. Variantele nu sunt multe.

- După perioada asta, va veni una cu probleme financiare.
- Da, e cam greu să te obișnuiești cu gândul că vor fi probleme financiare. Sperăm ca treburile să se rezolve mai repede. La noi, încă nu se știe nimic de salariu. Cum vom lua, ce vom lua. Știu doar că am fost trecuți în șomaj tehnic.
 

- Am văzut că sunt emoții și cu licența, nu?
- Cred că o vom primi. Nu văd să fie probleme, 150.000 de euro nu e o sumă mare pentru Dinamo. Se va rezolva, sunt optimist. 

21 de meciuri
a strâns Alex Răuță la Dinamo în acest sezon în toate competițiile

- Vorbești cu colegii, le e frică și lor de ceva? Poate de salariul de 500 de euro?
- Suntem toți neliniștiți. Îți dai seama că nu putem fi altfel. Avem familii de întreținut, rate la bănci ca fiecare, sunt probleme. Nu e ușor să te înveți cu o sumă de bani lunar, iar după aceea să scazi brusc. Sperăm să nu fie cazul!
 

- Cum ai caracteriza acest sezon pentru Dinamo?
- N-a fost unul reușit, asta e clar! Nu am prins play-off-ul, în primul rând, apoi au mai fost și probleme financiare care ne-au apăsat. Noi mereu am fost neliniștiți! Este și vina noastră că unele meciuri n-au fost gestionate cum trebuia. Mă refer aici, în principal, la meciurile cu echipele mici. Pentru că în meciurile tari n-au fost așa mari probleme. Din păcate, acum este istorie totul, nu mai putem întoarce nimic. Ne-a mai rămas o Cupă, sperăm să putem juca și să câștigăm, pentru că mai putem spăla sezonul.  

„E greu să te întorci pe teren după ce ai stat atât de mult timp fără activitate. Mai ales că nu știm cât va mai dura această pandemie. Va fi nevoie de o lungă perioadă de pregătire"
Alexandru Răuță, mijlocaș Dinamo
 

450.000 de euro
este cota lui Răuță pe transfermarktsursa: www.gsp.roComentarii