Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce se întâmplă cu titlul de campioană la handbal şi care este situaţia financiară de la DinamoVIDEO Răzvan Gavriloaia: ”Nu avem nevoie de prea multe antrenamente. Calitatea echipei este evidentă!”
Nu doar Liga 1 a fost afectată de pandemia de coronavirus, ci şi campionatele interne de handbal. Momentan nu s-a decis cum va fi desemnată campioana Ligii Naţionale la handbal masculin, dar un dinamovist are soluţia.


Răzvan Gavriloaia, component al lotului lui Dinamo, echipă care este lider al Ligii Naţionale, cu cinci puncte peste Potaissa Turda şi cu un meci mai puţin jucat, este de părere că titlul ar trebui acordat în momentul în care se va termina sezonul regulat: "În opinia mea, scenariul cel mai plauzibil este să mai jucăm acele 3-4 etape care sunt în sezonul regulat şi să tragem linie până la sezonul regulat pentru că ne e teamă să ne antrebăm şi să jucăm şi un eventual play-off care s-ar suprapune cu vacanţa şi ar interfera  inclusiv pregătirea pentru sezonul viitor".

Înainte ca toate competiţiile sporitve să fie suspendate, Dinamo pregătea înfruntarea cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor. Acum, în schimb, clubul poate avea probleme financiare, depinde de cât de mult va dura aceasta pauză. Momentan, jucătorii campioanei României sunt plătiţi în continuare, dar Gavriloaia îşi face griji: "Nu putem ştii niciodată cât de mult poate dura criza asta. Suntem panicaţi, noi, sportivii, suntem panicaţi în ceea ce priveşte partea financiară, pentru că familiile sunt susţinute din munca noastră, din salariile noastre şi e dificil când ai şi rate, ai şi copii de întreţinut, să stai prea mult cu un eventual şomaj tehnic.


 
Deocamdată la noi, la Dinamo, lucrurile sunt în regulă, nu ni s-a trasmis nimic de genul ăsta. Conducerea face toate eforturile să ajungă la un scenariu cât mai pozitiv pentru sănătatea noastră financiară, dar e normal să fim şi noi înţelegători, să ne aşteptăm la restricţii, din punctul ăsta de vedere. Acum nu ştim ce vor însemna pe termen lung, cum ne vor afecta, fiecare dintre noi pe partea asta este mai îngrijorat decât pe partea sportivă, unde acolo e simplu, cobori în sală sau pe teren, îţi faci treaba şi te duci acasă".
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii