Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănciulescu: ”Văd că Bălănescu îmi cere bani prin presă. Cred că la fel ar fi putut și să mă sune să-mi spună de suspendarea contractului, nu să-mi dea email!”








ionel danciulescu


Ionel Dănciulescu confirmă ProSport! Directorul sportiv al lui Dinamo anunță că este în continuare dispus să împrumute clubul din Ștefan cel Mare cu 50.000 de euro pentru a ajuta echipa să ia licența pentru sezonul viitor, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. După dezvăluirile din interiorul clubului legate de faptul că Bogdan Bălănescu a refuzat din orgoliu ajutorul lui Danciu, directorul general a revenit la sentimente mai bune. Bogdan Bălănescu a anunțat că așteptă să vadă banii de la Danciu, iar în replică legenda dinamovistă îi transmite lui Bălănescu, prin intermediul ProSport, că așa cum a putut să vorbească cu presa, putea să îl anunțe și pe el telefonic că are contractul suspendat: ”Eu oricum mai aveam două luni până îmi expira contractul și pe mine mă cunoaște toată lumea, nu stau într-un salariu sau să țin cu dinții de un post. M-a deranjat că după ce mi-am petrecut ani de zile la Dinamo, am fost trupt și suflet pentru acest club, am fost anunțat printr-un email sec că mi se suspendă contractul. Așa cum Bogdan văd că îmi cere bani prin presă, cred că putea să îmi dea și mie un telefon și să mă anunțe personal că mi-a suspendat contractul”.



sursa foto: www.digisport.ro














Comentarii