Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dănuț Lupu, atac fără precedent la Florin Prunea

lupu rade BUNFlorin Prunea și Ionel Dănciulescu se află pe ultima sută de metri a angajamentelor cu Dinamo, iar managerul alb-roșilor a început să dea de înțeles, prin declarațiile sale, că nu mai este consultat de către club, unul dintre exemple fiind chiar situația trimiterii jucătorilor în șomaj tehnic, decizie la care cuvântul lui Prunea nu a contat.


Aceste declarații l-au enervat din nou pe Dănuț Lupu, cel care i-a transmis lui Florin Prunea prin intermediul ProSport că indiferent ce ar spune acum, rămâne în continuare un om fără caracter.


Lupu l-a atacat pe Prunea și pentru faptul că, deși este manager al Dinamo, a fost fotografiat la cumpărături în treningul lui Poli Iași.

„Acest Punea s-a umplut de penibil, dar văd că se umple în continuare. După ce că nu ai creier și te îmbraci în treningul lui Poli Iași, deși tu ești conducător la Dinamo, acum te mai și apuci să faci pe cocoșul cu Negoiță și Bălănescu? Păi cine să te mai consulte, mă, pe tine? Toată lumea știe și știa încă din iarnă că ești doar de decor la Dinamo, iar lucrul ăștia îl știai chiar și tu. Din moment ce ai ajuns să te milogești de Negoiță, să îți ia și ție bilet de avion, ca să pleci în Spania să nu te faci de râs, atunci ce pretenții mai ai acum? Nu era clar că din iarnă aveai autoritate zero în fața jucătorilor și a tuturor din club? Au sacrificat fotograful ca să meargă Prunea în Spania.
sursa foto: www.digisport.ro

Comentarii