Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuț Lupu, atac fără precedent la Florin Prunea









lupu rade BUN



Florin Prunea și Ionel Dănciulescu se află pe ultima sută de metri a angajamentelor cu Dinamo, iar managerul alb-roșilor a început să dea de înțeles, prin declarațiile sale, că nu mai este consultat de către club, unul dintre exemple fiind chiar situația trimiterii jucătorilor în șomaj tehnic, decizie la care cuvântul lui Prunea nu a contat.


Aceste declarații l-au enervat din nou pe Dănuț Lupu, cel care i-a transmis lui Florin Prunea prin intermediul ProSport că indiferent ce ar spune acum, rămâne în continuare un om fără caracter.


Lupu l-a atacat pe Prunea și pentru faptul că, deși este manager al Dinamo, a fost fotografiat la cumpărături în treningul lui Poli Iași.

„Acest Punea s-a umplut de penibil, dar văd că se umple în continuare. După ce că nu ai creier și te îmbraci în treningul lui Poli Iași, deși tu ești conducător la Dinamo, acum te mai și apuci să faci pe cocoșul cu Negoiță și Bălănescu? Păi cine să te mai consulte, mă, pe tine? Toată lumea știe și știa încă din iarnă că ești doar de decor la Dinamo, iar lucrul ăștia îl știai chiar și tu. Din moment ce ai ajuns să te milogești de Negoiță, să îți ia și ție bilet de avion, ca să pleci în Spania să nu te faci de râs, atunci ce pretenții mai ai acum? Nu era clar că din iarnă aveai autoritate zero în fața jucătorilor și a tuturor din club? Au sacrificat fotograful ca să meargă Prunea în Spania.




sursa foto: www.digisport.ro

Comentarii