Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuţ Negoiţă a dezvăluit suma la care se ridică datoriile lui Dinamo
ionut negoita
"Au apărut oferte din partea unor personaje mai puţin serioase, multe variante, arabi, indieni, nu au fost chiar toate naţiile... Nu a fost niciuna serioasă dacă nu a luat nimeni echipa.

Mai sunt 20 de zile până la termenul limită, dacă nu vine cineva clubul falimentează. De data asta nu salvez clubul, le-am zis tuturor că nu glumesc acum.

Suporterii reprezintă singura soluţie fezabilă, restul s-au băgat în seamă.Cei care s-au dat pricepuţi si dinamovişti acum sunt ca iepurii!," declarat Ionuţ Negoiţă la emisiunea Fotbal Club.


Ionuţ Negoiţă a dezvăluit suma la care se ridică datoriile lui Dinamo
Ionuţ Negoiţă a explicat cum vrea să vândă clubul şi ce datorii mai sunt de achitat. Finanţatorul a anunţat şi noul preţ după ce Ion Ţiriac replicase sec la oferta de a-l lua pe gratis. "Un profesor de economie m-a învățat odată să nu accept nimic gratis”, a spus Negoiță.

"10% a ajuns la suporteri, restul de 82% vreau să-l dau pe un leu. Anterior vroiam sa cedez jumătate din acţiuni, dar poate era un impediment pentru unii care credeau că aş putea controla în continuare .

82% înseamnă că am renunţat la tot ce am investit şi pun un preţ accesibil, că tot a zis cineva că se fereşte  de ce i se dă pe gratis.

Pentru licenţă este nevoie de 180 de mii de euro, apoi trebuie plătite salariile pe ianuarie şi februarie. Către ANAF sunt de achitat 500 de mii de euro, altele sunt eşalonate, în total ar fi 2 milioane de euro datorii, dintre care cătree firmele mele 800 de mii," a precizat Ionuţ Negoiţă. 

sursa: www.digisport.ro


Comentarii