Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dragoş Grigore e încrezător că Dinamo nu va retrograda

 

 
EXCLUSIV | Dragoş Grigore e încrezător că Dinamo nu va retrograda: "Gestul său a trezit echipa. Sper să le dea moral!". Ce a spus despre posibilitatea ca Tamaş şi Ţucudean să ajungă în Ştefan cel Mare



Dragoş Grigore (33 de ani) a câştigat titlul de campion în Bulgaria, cu Ludogoreţ, alături de Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru, dar gândul i-a zburat către Dinamo, fosta sa echipă. Fostul căpitan din Ştefan cel Mare le ţine pumnii "câinilor" în lupta pentru evitarea retrogradării şi a spus că ar fi o adevărată lovitură pentru Dinamo să-i transfere pe Gabi Tamaş (36 de ani) şi George Ţucudean (29 de ani).

Grigore nu crede că Dinamo va retrograda. Fundaşul l-a felicitat pe Cătălin Straton, portaru lui Dinamo, pentru că a apărat două penalty-uri în meciul Clinceni - Dinamo 1-3. Dragoş Grigore consideră că Straton a trezit, astfel, echipa şi speră ca aceasta să-şi revină acum, pe ultima sută de metri.

"Nu are rost să mai vorbim de ce a fost, important e ce va fi. Mă bucur că au câştigat contra celor de la Clinceni, altfel era o situaţie şi mai grea. Le doresc baftă, sunt sigur că Dinamo va ieşi din pasa asta proastă pe care o traversează. Aş vrea să îl felicit pe Straton pentru ce a realizat în meciul cu Clinceni. Dacă nu erau intervenţiile lui, Dinamo nu câştiga."

"(n.r. - Retrogradează?) Nu cred. De aceea spun că Straton merită felicitat pentru ce a realizat în meciul cu Clinceni. A trezit echipa, au câştigat trei puncte foarte importante, care, sper eu, să le dea moral pentru etapele care au mai rămas", a spus Dragoş Grigore, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.
În ceea ce priveşte transferurile lui Gabi Tamaş şi George Ţucudean, Dragoş Grigore a spus că Dinamo ar da lovitura dacă i-ar luat pe cei doi: "Ar fi o lovitură pentru Dinamo ca Ţucu şi Gabi să se întoarcă, însă nu ştiu cât este de adevărat. Mi-aş dori ca ei să se întoarcă la Dinamo, cred că vor avea un impact mare asupra jucătorilor actuali şi a tot ceea ce urmează la Dinamo", a declarat fundaşul.

Component al echipei naţionale, Grigore a vorbit şi despre posibilitatea ca România să ajungă în finala play-off-ului Ligii Naţiunilor, unde ar putea da peste Bulgaria sau Ungaria. Grigore a vorbit şi despre acest subiect: "Nu cred că are importanţă cu cine vom juca dacă vom trece de Islanda, important este să trecem de ei. După aceea va fi timp să ne gândim şi la adversara finală", a mai declarat Grigore, pentru Telekom Sport.



Comentarii