Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Gabi Tamaș, blocat de Ionuț Negoiță din drumul spre Dinamo

 

 



Gabi Tamaș și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu, iar fundașul central în vârstă de 36 de ani este la mare căutare în rândul echipelor din România.

Pe lista formațiilor care încearcă să-l convingă pe Gabi Tamaș să semneze se află Dinamo București și Rapid, dar ProSport a aflat că transferul fundașului la gruparea din „Ștefan cel Mare” este blocat de către Ionuț Negoiță.


Gabi Tamaș, blocat de Ionuț Negoiță din drumul spre Dinamo
Gabi Tamaș a fost contactat de Cornel Țălnar și de spaniolii lui Merelo Martin fără ca Ionuț Negoiță să știe, toate acetsea pentru a veni la formația care se află în zona de retrogradare din play-out-ul Ligii 1, dar internaționalul român în vârstă de 36 de ani le-a transmis că nu are de gând să semneze cu formația din „Ștefan cel Mare” până nu este clubul preluat de spanioli.



sursa foto: gsp.ro
sursa: prosport.ro




Comentarii