Post Top Ad


Ionuț Negoiță și-a dat acordul! Dinamo, la un pas de a fi preluată de suporteri


Suporterii lui Dinamo, înaintea meciului cu FCSB din februarie, câștigat cu 2-1 / Foto: Sport PicturesPachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo este foarte aproape de a fi preluat de suporterii din programul DDB.
Ionuț Negoiță și-a dat acordul ca Dinamo să fie preluată de suporteri și a semnat memorandumul de înțelegere. Actualul finanțator trebuie să le pună la dispoziție fanilor toate documentele solicitate, în termen de trei zile.

Clubul Dinamo, aproape să fie preluat de suporteri
După 15 zile, la finalizarea auditului financiar, suporterii din programul DDB vor consulta rezultatele și vor decide prin vot dacă vor prelua pachetul majoritar de acțiuni.

În acest moment, suporterii dețin 20,06% dintre acțiunile de la Dinamo, reușind să preia un nou pachet la începutul acestei luni, după un împrumut făcut clubului, din care au fost plătite salariile jucătorilor.

"Până la finalizarea acestui proces, ProgramDDB va avea exclusivitate în negocierile pentru preluarea clubului. În tot acest timp vom rămâne deschiși către colaborarea cu orice investitor serios care va dori să se implice în susținerea sau preluarea clubului alături de suporteri.

În ultima jumătate de an, ProgramDDB s-a dovedit a fi cel mai serios partener de discuții, singurul ale cărui promisiuni s-au dovedit a fi reale. Am asigurat supraviețuirea clubului printr-un aport de peste 574.000€, prin care s-au plătit salariile, cheltuielile urgente și S-A OBȚINUT LICENȚA.

Astăzi, înainte de semnarea MOU, ProgramDDB a achitat și ultima tranșă de 140.000 lei din împrumutul din iunie, pe baza căruia am preluat al doilea pachet de acțiuni de 10%.
Din momentul acesta, soarta Clubului este ÎN MĂINILE CELOR CE IUBESC DINAMO!", a explicat Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.
sursa: digisport.ro

Comentarii