Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Antrenorii, considerați de Ionel Dănciulescu vinovați pentru situația de la Dinamo!

 Incredibil! Ionel Dănciulescu și-a scos la vânzare trofeele și ...


Ionel Dănciulescu a transmis că antrenorii din ultimii ani de la Dinamo reprezintă una dintre cauzele pentru rezultate modeste ale echipei.

Oficialul din ”Ștefan cel Mare” consideră că tehnicienii s-au bucurat de o încredere prea mare în privința transferurilor și au adus jucători cu salarii prea mari pentru ceea ce au oferit pe teren


Ionel Dănciulescu, atac la foștii antrenori de la Dinamo

”Problema noastră e că am dat prea multă încredere unor antrenori. Această regulă a funcționat cu anumiți antrenori, dar în alte situații nu a mers bine. Mă refer în principal la perioada de transferuri.


Într-o oarecare măsuri, poți face și o strategie a clubului, să ai o idee de joc, un profil de jucător pe care îl vrei. Poți, la un moment dat, și să te consulți cu antrenorul, și el trebuie să aibă un cuvânt greu de spus. Strategia trebuie făcută și de club. Au fost aduși jucători cu salarii destul de mari”, a transmis Ionel Dănciulescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.


Antrenorii de la Dinamo din ultimele trei sezoane, când echipa a ratat de fiecare dată play-off-ului:


Cosmin Contra (a plecat la echipa națională după etapa a 10-a a sezonului 2017 - 2018)

Vasile Miriuță (septembrie 2017 - februarie 2018)

Florin Bratu (februarie 2018 - septembrie 2018)

Claudiu Niculescu (septembrie 2018 - octombrie 2018)

Mircea Rednic (octombrie 2018 - iunie 2019)

Eugen Neagoe (iulie 2019 - august 2019)

Dusan Uhrin (august 2019 - martie 2020)

Adrian Mihalcea (martie 2020 - iulie 2020)

Gigi Mulțescu (iulie 2020 -)

În ultimul sezon, Dinamo a încheiat pe locul 13 în Liga 1, dar și-a asigura menținerea în prima divizie datorită schimbării sistemului competițional.



sursa foto: prosport.ro 


Comentarii