Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Drum liber spre Dinamo!? Mircea Rednic, OUT de la Poli Iași!

 

Drum liber spre Dinamo!? Mircea Rednic, OUT de la Poli Iași!


Politehnica Iași nu va mai fi antrenată de Mircea Rednic. Contractul dintre părți, care a expirat la finalul sezonului, nu a mai fost prelungit.

Rednic a dezamăgit la Poli Iași. Moldovenii au încheiat sezonul abia pe locul 12, care, în condiții normale, ar fi dus la baraj. Mai mult, ieșenii puteau retrograda direct, dacă Dinamo ar fi obținut cel puțin 5 puncte din cele 5 restanțe pe care le mai avea de disputat! În cele 18 partide din Liga 1 pe banca lui Poli Iași, Rednic a bifat numai 5 victorii, 4 remize și 9 înfrângeri. 

Rednic e dorit la Dinamo

Mutarea cea mai spectaculoasă în luna august ar putea fi constituită de revenirea lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare, îmbiat să înceapă al 5-lea mandat la Dinamo. GSP a anunțat încă de luna trecută că „Puriul" este prima opțiune a fanilor-acționari din programul DDB, Rednic urmând a avea puteri de antrenor-manager la echipă. Decizia e la Rednic acum!

Rămâne ca el să-și aleagă staff-ul și condițiile revenirii, Mircea având susținerea totală a „câinilor". Come-back-ul este înlesnit de faptul că Bălănescu ar pleca - este de notorietate antipatia pe care tehnicianul o are față de fostul colaborator -, dar și de situația că Ionuț Negoiță va trebui să țină cont de părerea suporterilor-acționari ce-au ținut clubul în viață în 2020. 

Dinamoviștii l-ar mai dori în staff-ul administrativ și pe Alexandru David, fostul președinte, doar că acesta preferă să rămână departe de fotbal, fiind implicat în proiecte politice.

Mulțescu rămâne la Dinamo

Spaniolii ar vrea și ei, la rândul lor, să impună un antrenor iberic, în cazul în care vor prelua clubul. Doar că dinamoviștii, atât cei de la club, cât și suporterii, le-au transmis ca, mai întâi, să vină cu un plan concret de organizare și cu banii. În ceea ce-l privește pe Gigi Mulțescu, viitorul tehnicianului de 68 de ani rămâne legat de Dinamo. Omul și-a câștigat respectul "câinilor" prin sosirea la echipă într-un moment crucial, a strâns 4 puncte cu formația în două meciuri și va rămâne în cadrul clubului. 

Având o funcție tehnică sau în staff-ul administrativ, aceasta se va decide ulterior, și în funcție de intențiile sale. La începutul săptămânii viitoare se va lămuri situația.

Contractul meu cu Iașiul s-a încheiat, o să vedem ce se va întâmpla zilele următoare. Există cineva la Dinamo care e bun la hârțoage. Să plece el sau să fie dat afară, că nu se mai poate! E Iuda, așa-l numesc eu, nu-i spun pe nume. Să-și vadă de treaba lui și să plece!

Mircea Rednic, ex-antrenor Poli Iași

2007

este anul în care Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană, cu Mircea Rednic antrenor.

sursa: gsp.ro

Comentarii