Post Top Ad


Iuliu Mureșan a lămurit situația pe care o are cu suporterii dinamovisti și situația lui Deian Sorescu la Dinamo

 

Iuliu Mureșan a confirmat ca nu a fost contactat de reprezentanți ai Universitatii Craiova iar suma vehiculata în presa este de 800.000 de euro plus 10%  dintr-un viitor transfer pentru Deian Sorescu, numai ca conducerea dinamovista a declinat oferta, pretențiile "câinilor" fiind mai mari. Mureșan susține ca Universitatea Craiova va acceptata greu suma ceruta de Dinamo pe Deian Sorescu. 


"Nu știu, cu mine nu s-a discutat, nu știu dacă Craiova va satisface suma care merită plătită lui Dinamo pentru Sorescu. Fotbalistic avem nevoie de el, a dat 8 goluri și nu e atacant. Dar, adevărul e că avem nevoie și de bani."


Iuliu Mureșan s-a referit după la evenimentul nedorit petrecut la meciul cu Mioveni, când Sorescu a fost dezbrăcat de anumiți ultrasi. 

"Suporterii te ajută foarte mult, dar pot să te și îngroape prin asemenea gesturi. Cred că și ei regretă gestul. Și noi îl regretăm, sperăm să nu se mai întâmple."


Iuliu Mureșan a vorbit și despre relația cu fanii lui Dinamo și admite ca situație este una destul de tensionata, dar ca majoritatea suporterilor membri cotizanți nu sunt suparăți pe decizia luata de el și implicit pe el. "Poate și relația mea cu suporterii e complicată din cauza unor mișcări, dar am foarte multă încredere că am făcut bine, cred că nu am greșit. Nu știu dacă marea majoritate sunt suparăți. Din membrii activi, cotizanți, care sunt 15.000, și restul, care sunt destul de mulți, nu cred că majoritatea sunt suparăți, " a adăugat Iuliu Mureșan conform  Digi Sport

Comentarii