Ultima Postare

Vestea săptămânii pentru dinamoviști: Dinamo si zborul către o noua victorie

  Sursa foto: Sport Pictures Dinamo obține o prelungire crucială în "cursa contra cronometru" spre ieșirea din faliment, asigurându-și șansele de a debuta în competițiile continentale în sezonul viitor. "Roș-albii" au câștigat un important joc tactic în instanță. Dinamo a obținut un avantaj crucial în lupta pentru supraviețuire. Echipa își extinde acum gama de opțiuni pentru a se pregăti pentru o perioadă de joc mai lungă. Dinamo a obținut un avantaj semnificativ în jocul contra cronometru. Aceasta este o strategie importantă pentru a evita o "definitivă descalificare" din competițiile majore. "Săptămâna câștigată" este crucială pentru a obține resursele necesare. Asemănător unui antrenor care își restructurează echipa pentru a maximiza performanțele în sezonul viitor. A doua repriză: "astfel încât dinamovistii sa aibă suficient timp ...

Post Top Ad






Comisia de Disciplină a amânat din nou verdictul în cazul incidentelor din prima etapă











Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru vineri o decizie privind incidentele petrecute la meciul dintre Viitorul și Dinamo, scor 5-0, când suporterii oaspeților au pătruns pe teren și au întrerupt partida.




Este a doua amânare pe care Comisia de Disciplină a Federației o dă în acest caz, după cea de miercuri, 17 iulie. Un verdict este așteptat vineri, după ora 12:00.

CRĂCIUNESCU: „AMBELE ECHIPE AR PUTEA PIERDE MECIUL!”
În minutul 67 al meciului Viitorul - Dinamo, ultrașii oaspeți au pătruns în spațiul de joc și preț de 22 de minute partida a fost întreruptă de „centralul”Marcel Bârsan. Fostul arbitru Ion Crăciunescu avertiza: „Dacă e să se respecte regulamentul, ambele formații ar trebui să piardă la «masa verde»!”.

Avea dreptate. Articolul 58 al regulamentului FRF precizează clar:

„În cazul în care, din cauza comportării spectatorilor şi/sau deficienţelor de organizare au loc în stadion incidente grave (incendii, distrugeri, conflicte între grupuri mari de suporteri şi forţele de ordine etc.), spectatorii intră pe teren, sunt aruncate în teren obiecte sau sunt lovite persoane din incinta terenului, arbitrul va întrerupe jocul până la încetarea faptelor respective şi înlăturarea pericolului, dar nu mai mult de 10 minute.

Termenul de 10 minute curge din momentul întreruperii jocului. Întreruperea poate surveni o singură dată în cursul unui joc. După caz, în funcţie de gravitatea incidentelor, până la reluarea jocului, jucătorii şi oficialii vor rămâne pe teren sau se vor deplasa la vestiare.

În cazul în care, după trecerea celor 10 minute, nu a fost restabilită ordinea, arbitrul va opri definitiv jocul, clubul organizator urmând să fie sancţionat cu pierderea jocului prin forfait. Dacă oprirea jocului a fost cauzată şi de spectatorii aflaţi în sectorul destinat oaspeţilor, atunci și clubul vizitator va fi sancţionat cu pierderea jocului prin forfait".



FOTO: Sportpictures.eu
sursa: www.gsp.ro

Comentarii