Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vibrații pozitive înaintea confruntării Dinamo - FCSB: Foști jucători ai echipei Dinamo prezic o victorie în derby-ul României pentru "câini". Ce parere aveti?

 


Foto: Sport Pictures


Cu poziții diametral opuse în clasament, cele două echipe sunt pregătite să ofere un spectacol captivant, având în vedere importanța deosebită a confruntării.

FCSB se situează în fruntea clasamentului, având 34 de puncte și doar două înfrângeri, în timp ce Dinamo ocupă poziția penultimă, cu 10 puncte.

Înaintea duelului Dinamo - FCSB, Florentin Petre își exprimă opinia, sugerând că echipa condusă de

 Ovidiu Burcă are potențialul de a obține un rezultat pozitiv în fața liderului campionatului.

"Meciul de duminică este extraordinar de disputat pentru cei care ştiu ce înseamnă lucrul acesta. Mă aştept ca Dinamo să joace la un nivel mult mai ridicat ca până acum. 

Fanii care vor veni şi vor susţine echipa, vor face un spectacol. Îmi doresc ca Dinamo să facă un meci

 bun, să se impună în faţa forţei FCSB-ului. FCSB-ul este într-o formă bună, o pasă excelentă.

Cred că este anul în care vor câştiga campionatul. Va fi greu pentru Dinamo, dar dacă jucătorii ştiu ce

 înseamnă un derby cu FCSB şi se vor ambiţiona, pot să facă cel puţin un meci de egalitate. 

Poate vor ajunge la 30.000 de spectatori în tribune, dar e posibil ca frigul să îi mai ţină în faţa televizorului. Este mai comod. Dar un meci de o asemenea încărcătură ar trebui vizionat de pe stadion", a spus Florentin Petre, potrivit Fanatik.

Comentarii