Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Anunț important pentru fanii lui Dinamo și Zeljko Kopic! Află detalii!

 

Foto: Sport Pictures


Josue Homawoo: Un Pilon al Apărării Dinamoviste

Josue Homawoo, cu fizicul său impunător și prezența sa autoritară, este unul dintre pilonii apărării

 echipei Dinamo. În numeroase momente critice, Homawoo a demonstrat o abilitate extraordinară de a interveni decisiv, oferind siguranță echipei sale și câștigându-și astfel respectul colegilor și suporterilor. Fără îndoială, el este un jucător esențial pentru Dinamo, reușind să facă față presiunii și să salveze echipa din situații dificile cu calm și precizie.


Din păcate, însă, fizicul său robust nu îl protejează întotdeauna de accidentări. În mod repetat, Homawoo a fost nevoit să se retragă din jocuri din cauza problemelor medicale. Aceste accidentări frecvente îi afectează continuitatea și capacitatea de a-și menține forma fizică la nivelul optim. Este frustrant atât pentru el, cât și pentru echipă, să vadă un jucător de o asemenea calitate limitat de probleme de sănătate.


Adversarii au observat vulnerabilitatea lui Homawoo și, în multe cazuri, încearcă să-l scoată din joc prin faulturi brutale. Aceste tactici nu sunt doar periculoase, ci și contrare spiritului fair-play-ului. Totuși, ele evidențiază un lucru: Homawoo este perceput ca o amenințare majoră de către adversari, ceea ce subliniază importanța și influența sa în teren.

În ciuda acestor provocări, Josue Homawoo rămâne un exemplu de devotament și profesionalism.

 Fanii Dinamo apreciază eforturile sale constante și speră ca, în viitor, să poată juca fără probleme medicale și să-și aducă contribuția esențială la succesul echipei.

În concluzie, Josue Homawoo este un jucător de excepție, a cărui prezență în apărare oferă stabilitate și

 încredere echipei Dinamo. Deși se confruntă cu provocări semnificative din cauza accidentărilor și a tacticilor adversarilor, el continuă să lupte și să își demonstreze valoarea pe teren. Speranța este ca sănătatea sa să se îmbunătățească, permițându-i să-și atingă potențialul maxim și să contribuie la succesele viitoare ale echipei.

=

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a primit o veste bună înaintea returului barajului de

 menținere/promovare în Liga 1 împotriva Csikszeredei. Stoperul Josue Homawoo (26 de ani), care era incert pentru meciul de la Miercurea Ciuc în urmă cu două zile, a făcut deplasarea pentru partida decisivă a „câinilor” și are șanse să joace. Dinamo este favorită luni, de la ora 20:00, după ce a câștigat turul cu 2-0.

Conform surselor Gazetei SporturilorGazetei Sporturilor, fundașul central din Togo se confruntă din

 nou cu probleme musculare. Totuși, este probabil că se va forța să joace, la fel cum a făcut-o și în tur.

 Miza uriașă a acestui meci pentru Dinamo, chiar dacă „roș-albii” sunt mari favoriți pentru a evita retrogradarea, îl determină pe Josue Homawoo să evolueze cu dureri pentru echipă.

Cu cine va face pereche Josue Homawoo în centrul apărării lui Dinamo

Până vineri, cu 3 zile înaintea partidei, Homawoo nu a reușit să se antreneze la parametri optimi. El urmează să joace în centrul defensivei dinamoviste, la Miercurea Ciuc, cel mai probabil alături de veteranul Răzvan Patriche (38 de ani), care revine după suspendarea primită în prima manșă a barajului, când a fost eliminat în meciul cu UTA, ultimul din play-out. Ricardo Grigore (25 de ani) a fost cel care l-a înlocuit pe Patriche în meciul de pe Arena Națională. Zeljko Kopic va opta tot pentru un sistem cu 4 fundași. De asemenea, este de așteptat ca tehnicianul croat să nu riște cu Velkovski și Edgar Ie, niciunul dintre ei nefiind complet apt pentru joc. Josue Homawoo a jucat de 30 de ori pentru Dinamo în acest sezon, acumulând 29 de apariții în campionat și una în Cupa României. El a oferit două pase decisive și a primit 6 cartonașe galbene.

Comentarii