Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dramă și dezamăgire: descoperă cauza neașteptată a ratării în EHF Champions League a lui Dinamo!

 

Anunțul că Dinamo nu va fi prezentă în Liga Campionilor la handbal masculin a provocat o adevărată șoc pentru suporteri, obișnuiți să se bucure de partide spectaculoase în București. Motivul principal care a influențat această decizie a EHF Champions League a fost lipsa unei săli moderne și evitarea iminentă a unor lucrări de renovare.


Adevărul din spatele neclasării lui Dinamo în Liga Campionilor: "Supraaglomerare în sălile bucureștene!"

Președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a detaliat modul în care s-a luat decizia de a exclude campioana României din rândul celor mai bune echipe europene, chiar dacă a avansat în faza grupelor în sezonul anterior.


Dacă Dinamo ar fi fost acceptată în Liga Campionilor, ar fi existat o suprasolicitare a Sălii Polivalente, unde trei echipe ar fi fost nevoite să dispute meciuri pentru o anumită perioadă, apoi ar fi fost obligate 

să se mute în apropierea Bucureștiului, la Pitești.

„O organizație precum EHF vrea să supraviețuiască, să producă bani, să aibă sponsori, să dezvolte multe zone geografice. Noi jucăm trei echipe în București în aceeași sală. Dacă nu e sala din București, mergem toate formațiile la Pitești. Faptul că am adus cel mai bun antrenor din lume la Dinamo nu înseamnă că am rezolvat problema sportului românesc. El își face treaba și este plătit pentru asta.

Acum, este rândul nostru să încercăm să dezvoltăm celelalte zone. Mai devreme sau mai târziu le vom rezolva. Din păcate, dacă aveam o altă Sală Polivalentă, alta decât cea de acum, ar fi rezolvat problema. Azi, Dinamo ar fi avut wild-card, o sală modernă și ar fi avut un punctaj foarte bun la EHF prin prisma acestui fapt. Este un moment în care trebuie să înțelegem că nu wild-card-ul ne lipsește nouă. Avem mult mai multe lipsuri în sportul românesc”, a afirmat Ionuț Popa, pentru ProSport.

Dinamo rămâne hotărât să meargă înainte cu proiectul lor în EHF European League, sub îndrumarea lui Xavi Pascual, considerat cel mai bun antrenor din lume. Conform informațiilor furnizate de ProSport, echipa nu intenționează să se oprească aici și va continua să își pună în aplicare planurile ambițioase.


După o serie impresionantă de victorii în sezonul trecut, formația condusă de Xavi Pascual are șanse mari de a se număra printre cele mai competitive echipe din EHF European League, a doua cea mai importantă competiție continentală.


„Nu cred că problema sportului românesc stă în acest wild-card. Proiectul lui Dinamo va merge înainte! Noi am făcut un proiect pe bătaie lungă, în care să avem un sistem, o academie performantă coordonată tot de Xavi Pascual, care va continua, să aducem modele de jucători în România, care să fie o sursă inspirațională pentru români, pentru tineri, să aibă ce să învețe. O să încercăm să ajungem în fazele superioare din EHF European League. Din punctul meu de vedere, cred că putem să înțelegm că sportul nu este doar despre rezultate și valoare. El este un ansamblu compus din marketing, care cuprinde zona de vizibilitate, de parteneri. Sunt mult mai multe aspecte, iar infrastructura este un alt element foarte important. Și abia pe urmă putem să spunem despre componența echipei, valoare, antrenori și rezultate”, a punctat Ionuț Popa, pentru ProSport.


Comentarii