Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

 




În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor".

Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior, 

avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția.

După aceea, la Tribunal a ajuns și acționarul Andrei Nicolescu, iar speranțele taberei Dinamo creșteau de la minut la minut. Doar că apariția judecătoarei în sala de judecată le-a spulberat planurile optimiste dinamoviștilor: în mai puțin de 60 de secunde, ea a decis o nouă amânare, până pe 13 iulie. "Speța nu necesită soluționare urgentă", li s-a transmis reprezentanților clubului.


Andrei Nicolescu: „Avem încredere că pe 13 iulie va fi ultimul termen”

Andrei Nicolescu a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP.ro:


„Avem încredere că pe 13 iulie va fi ultimul termen. Speăm că va fi integrată la cauze urgente, având în vedere dispozițiile imperative ale legii. Ce stabilește judecătorul trebuie să se pronunțe în termen de 15 zile de la depunerea cererii de catre administratorul judiciar privind modificarea planului.


Înțelegem lupta sindicală, dar nu tebuie să afecteze principiile ce guvernează aplicarea justitiei, respectiv celeritatea în acest caz”, a precizat Andrei Nicolescu pentru GSP.ro.

Se aproximează vacanța pentru magistrați

Există încă un "risc" pentru echipa recent promovată în Liga 1: posibilitatea unei amânări, poate chiar până în toamnă, ceea ce ar încetini procesul de reorganizare, mai ales că magistrații vor intra în vacanță începând cu 1 iulie. Momentan, clubul funcționează conform unui plan de reorganizare adoptat în faza incipientă a procedurii de insolvență, începută în iunie 2021.


Comentarii