Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Breaking news: Cine este jucătorul de dorit de Dinamo în această perioadă de transferuri?

 

Dinamo dorește să se elibereze rapid de restricțiile privind transferurile. Echipa managerială caută soluții pentru participarea în Liga 1. Unul dintre obiectivele concrete ale clubului este Cristian Costin. Fundașul dreapta a devenit liber de contract în această vară după 4 ani și 120 de meciuri jucate la Voluntari, în prima ligă. Dinamo se confruntă cu concurență din Superligă pentru achiziționarea lui Costin, dar "câinii" sunt optimiști că pot să le facă față rivalilor pentru a-l semna. Potrivit surselor PlaySport, atât cluburi din România, cât și din străinătate sunt interesate de fotbalistul născut în Beclean. Crescut de Liberty Oradea și de UTA, Costin a debutat la nivel de seniori la Arad, iar în 2019 a semnat cu FC Voluntari. Cu echipa din Ilfov, a jucat în finala Cupei României, pierdută în fața lui Sepsi anul trecut.


În sezonul trecut, Costin a participat la 29 de meciuri, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în tricoul 

echipei Voluntari. Jucătorul este pe placul lui Gabriel Glăvan, noul director sportiv al clubului din Ștefan cel Mare, dar și al antrenorului Ovidiu Burcă.

Andrei Nicolescu, președintele executiv al lui Dinamo, speră ca restricția privind transferurile să fie ridicată în primele zile ale lunii iulie.

„Am început o colaborare cu domnul avocat Ibarrola și avem o proiecție legată de ce poate încerca dânsul să facă. Avem asumarea unor termene în care considerăm că ne încadrăm rezonabil, pe 3-4 iulie vom ști exact dacă în fața FIFA vom avea câștig de cauză”, a spus Nicolescu în exclusivitate pentru „Dinamo 7/9”, 

emisiune realizată pentru PlaySport de Cătălin Alexandru și Ionuț Zainea.

Comentarii