Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking news: Cine este jucătorul de dorit de Dinamo în această perioadă de transferuri?

 





Dinamo dorește să se elibereze rapid de restricțiile privind transferurile. Echipa managerială caută soluții pentru participarea în Liga 1. Unul dintre obiectivele concrete ale clubului este Cristian Costin. Fundașul dreapta a devenit liber de contract în această vară după 4 ani și 120 de meciuri jucate la Voluntari, în prima ligă. Dinamo se confruntă cu concurență din Superligă pentru achiziționarea lui Costin, dar "câinii" sunt optimiști că pot să le facă față rivalilor pentru a-l semna. Potrivit surselor PlaySport, atât cluburi din România, cât și din străinătate sunt interesate de fotbalistul născut în Beclean. Crescut de Liberty Oradea și de UTA, Costin a debutat la nivel de seniori la Arad, iar în 2019 a semnat cu FC Voluntari. Cu echipa din Ilfov, a jucat în finala Cupei României, pierdută în fața lui Sepsi anul trecut.


În sezonul trecut, Costin a participat la 29 de meciuri, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în tricoul 

echipei Voluntari. Jucătorul este pe placul lui Gabriel Glăvan, noul director sportiv al clubului din Ștefan cel Mare, dar și al antrenorului Ovidiu Burcă.

Andrei Nicolescu, președintele executiv al lui Dinamo, speră ca restricția privind transferurile să fie ridicată în primele zile ale lunii iulie.

„Am început o colaborare cu domnul avocat Ibarrola și avem o proiecție legată de ce poate încerca dânsul să facă. Avem asumarea unor termene în care considerăm că ne încadrăm rezonabil, pe 3-4 iulie vom ști exact dacă în fața FIFA vom avea câștig de cauză”, a spus Nicolescu în exclusivitate pentru „Dinamo 7/9”, 

emisiune realizată pentru PlaySport de Cătălin Alexandru și Ionuț Zainea.

Comentarii