Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






Breaking news: Cine este jucătorul de dorit de Dinamo în această perioadă de transferuri?

 





Dinamo dorește să se elibereze rapid de restricțiile privind transferurile. Echipa managerială caută soluții pentru participarea în Liga 1. Unul dintre obiectivele concrete ale clubului este Cristian Costin. Fundașul dreapta a devenit liber de contract în această vară după 4 ani și 120 de meciuri jucate la Voluntari, în prima ligă. Dinamo se confruntă cu concurență din Superligă pentru achiziționarea lui Costin, dar "câinii" sunt optimiști că pot să le facă față rivalilor pentru a-l semna. Potrivit surselor PlaySport, atât cluburi din România, cât și din străinătate sunt interesate de fotbalistul născut în Beclean. Crescut de Liberty Oradea și de UTA, Costin a debutat la nivel de seniori la Arad, iar în 2019 a semnat cu FC Voluntari. Cu echipa din Ilfov, a jucat în finala Cupei României, pierdută în fața lui Sepsi anul trecut.


În sezonul trecut, Costin a participat la 29 de meciuri, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în tricoul 

echipei Voluntari. Jucătorul este pe placul lui Gabriel Glăvan, noul director sportiv al clubului din Ștefan cel Mare, dar și al antrenorului Ovidiu Burcă.

Andrei Nicolescu, președintele executiv al lui Dinamo, speră ca restricția privind transferurile să fie ridicată în primele zile ale lunii iulie.

„Am început o colaborare cu domnul avocat Ibarrola și avem o proiecție legată de ce poate încerca dânsul să facă. Avem asumarea unor termene în care considerăm că ne încadrăm rezonabil, pe 3-4 iulie vom ști exact dacă în fața FIFA vom avea câștig de cauză”, a spus Nicolescu în exclusivitate pentru „Dinamo 7/9”, 

emisiune realizată pentru PlaySport de Cătălin Alexandru și Ionuț Zainea.

Comentarii