Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Derby TRAGIC! Un fan, lovit cu o sticlă! A murit azi

[starttext]






Un fan al ”cîinilor” a decedat miercuri dimineața la spital, după ce a fost bătut crunt de suporteri steliști, la finalul derby-ului de sîmbătă. Avea numai 18 ani! 



Adrian Matei ar fi primit o sticlă în cap, care l-a lăsat inert la pămînt. A fost dus imediat la Spitalul Sf. Pantelimon, în comă. Cu toate intervențiile de care a avut parte în cele patru zile de la incident, tînărul a decedat.
STEAUA-DINAMO. ”S-a ajuns prea departe!”
Prietenii au postat, imediat după aflarea tristei vești, mesaje pentru cel trecut în neființă, pe reșelele de socializare.
”S-a ajuns nu departe, ci mult prea departe! Dupa meciul steaua-dinamo, un copil (il stiam personal) nepotul unui prieten drag si bun din copilarie, a primit de la niste stelisti (niste nemernici si inconstienti) o sticla in cap. A intrat in coma si astazi cu regret am aflat ca s-a si stins din viata!
Dumnezeu sa l odihneasca! Se intorcea pe drumul spre casa, iar la Potcoava (aproape de Titan) niste stelisti bateau cu pumnii si picioarele un alt copil dinamovist care avea legat un fular de mana.
ADITZA s-a bagat cu amicul lui sa ii desparta si drept rasplata a primit o sticla in cap, fapt care i-a provocat in final moartea! …mergem pe stadion sa vedem un spectacol sa ne incurajam echipa nu sa ajunem intre scanduri sau mutilati etc.. Deja daca ajungem sa ne omoram e razboi nu sport!
RIP ADITZA si sper ca politia sa isi faca datoria si sa ii prinda pe faptasi, sa ii arunce in temnita pe vecie, ca asa daca se trage un semnal de alarma poate aceste probleme nu vor mai aparea niciodata!
NU CONTA CA ERA SAU NU DINAMOVIST.. ERA UN OM ERA UN COPIL. LA FEL AS FI LUAT ATITUDINE SI DACA ERA STELIST”, a fost mesajul postat de un apropiat al băiatului.
STEAUA-DINAMO. ”Gigi Becali o să ia foc!”
Unul dintre liderii galeriei ”cîinilor” a spus, pentru FANATIK.RO, că ”nu se poate așa ceva! Nu se poate să se ajungă la crimă! Era doar un copil, am auzit ce s-a întîmplat, nu-mi vine să cred. 
Cînd o auzi Gigi Becali, o să ia foc. Să vezi ce iese. Poliția îi va prinde pe ăia care au făcut asta. Ani grei de pușcărie o să-i dea”, a spus acesta.


[endtext]

Comentarii