Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ovidiu Burcă face istorie la Dinamo: Renunță la privilegii și respinge nepotismul în fotbal!

 




Ovidiu Burcă a respins favoritismul familial la Dinamo » Decizia hotărâtă a antrenorului care a readus echipa în Liga 1. Jucătorul lateral, Luca Florică, în vârstă de 20 de ani, nu va fi adus în club de către tatăl său, Claudiu Florică, care a devenit recent acționar în conducerea Dinamo. Antrenorul a reacționat ferm în fața posibilității de a aduce fotbalistul care a jucat ultima dată la Progresul Spartac. Reunirea echipei Dinamo a avut loc dimineața, jucătorii au trecut prin examenul medical și apoi au început antrenamentele sub comanda lui Ovidiu Burcă.



Așa cum a fost anunțat și pe GSP.ro în zilele trecute, singura noutate de la reunirea echipei pentru pregătirea campionatului de Liga 1 a fost revenirea lui Geani Crețu, în vârstă de 23 de ani, după împrumutul la FC Argeș. Mâine, vineri, se va alătura echipei și Ricardo Grigore, în vârstă de 24 de ani, revenit după împrumuturile la FCU Craiova și Petrolul Ploiești.


Ovidiu Burcă nu a dorit prezența lui Luca Florică

În această primăvară, când Dinamo a avut nevoie de fonduri pentru a obține licența pentru Liga 1, Claudiu Florică a contribuit cu suma necesară, devenind ulterior acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

Claudiu Florică a acordat suma de 500.000 de euro clubului din București, în schimbul căreia a primit 10 la sută din acțiunile companiei Red&White, care deține SC Dinamo 1948 SA.

În același timp, s-a discutat despre posibilitatea ca fiul omului de afaceri, Luca Florică, în vârstă de 20 de ani, să semneze cu echipa. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a întâmplat. Antrenorul Ovidiu Burcă, despre care GSP.ro a informat că are atribuții de manager și decizii decisive în ceea ce privește transferurile, nu a fost de acord cu această mutare. Mai mult decât atât, el a evitat practicarea nepotismului la Dinamo!

Etica exemplară a lui Ovidiu Burcă: "Am respectat ceea ce am promis în momentul venirii mele, lucruri obișnuite"


Daniel Șendre, fost purtător de cuvânt al DDB, a dezvăluit pe site-ul său și pe Facebook o conversație pe care a avut-o cu antrenorul care a condus promovarea echipei Dinamo în Liga 1. Această discuție confirmă că Luca Florică nu va face parte din echipa cu tricoul alb-roșu.

„Aflu lucruri despre Ovidiu care efectiv mă încântă. Antrenorul nu acceptă ca fiul acționarului Claudiu Florică să facă parte din lotul lui Dinamo. Mesajul transmis patronatului este demențial."

„Cooptați 11 acționari și nu mai aveți nevoie de antrenor, pentru că veți avea o echipă trăsnet”, am aflat, pe surse, că le-ar fi transmis Burcă lui Nicolescu și Voicu.


Zilele trecute, l-am contactat pe Ovidiu pentru a-i cere să confirme sau să infirme informația. I-am spus că suporterii MERITĂ și TREBUIE să știe ce ce întâmplă, ba mai mult chiar. „Vreau să te adore, nu numai să te iubească!”


Răspunsul lui Ovidiu a fost următorul: „Nu trebuie să confirm sau sa infirm nimic, Daniel! Nu trebuie nici să mă iubească sau să mă adore. Nu asta e important! Să fie siguri că voi face ce e cel mai bine pentru club și pentru echipă!”


2 goluri

în 13 meciuri a reușit Florică, aripă stânga, în sezonul încheiat recent pentru Progresul Spartac


Ovidiu a continuat: „Ce am promis atunci când am venit voi susține în continuare: profesionalism, disciplină, devotament, pasiune, modestie, etica muncii. Lucruri normale. Pentru toate astea, bazați-vă pe mine! La finalul zilei, rezultatul poate fi bun sau nu”.


Îmi dă o încredere omul ăsta fantastică și mă bucur că este acolo! Antrenorul lui Dinamo refuză să antreneze nepotisme!”, a scris Daniel Șendre.


sursa foto: GSP.ro

Comentarii