Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Adevărații finanțatori ai lui Dinamo București au fost dezvăluiți!

 

sursa foto: fanatik.roProSport vă dezvăluie cine sunt beneficiarii RNV Sport SRL, „acționarul cu banii” din cadrul

 Red&White. Până acum, la stadion, în strategie și în culisele echipei, au fost prezenți, discret, Aurel

 Arion, Eduard Ciucu și Costin Stoltz din partea RNV. Însă, în documente, apar două nume necunoscute în anturajul clubului: Silviu-Bogdan Mihalcea-Călinescu și Lucian Bădescu.

În toamna anului trecut, acționarul majoritar al SC Dinamo, Red&White 2022 Management, care deține puțin peste 80% din cota socială, a cooptat în structura sa un nou partener. Este vorba de RNV Sports SRL care a accesat 21% din Red&White. Așa cum spuneam, a fost momentul de referință pentru că, din acest punct, clubul alb-roșu a avut parte de stabilitatea financiară necesară.

Cine sunt beneficiarii oficiali ai acționarului principal de la Dinamo? De la Gigi Nețoiu la Silviu Bogdan Mihalcea Călinescu.

Septembrie 2023 marchează un moment important pentru clubul Dinamo. SC Dinamo 1948 SA,

 societatea care gestionează echipa ce evoluează în Superliga, se află în centrul atenției.

La meciuri, trei persoane s-au remarcat prin prezența lor discretă: stând în lojă, evitând camerele de luat

 vederi, coborând uneori în vestiar și vizitând Săftica pentru a discuta și încuraja jucătorii. Aceste persoane sunt Costin Stoltz, Aurel Arion și Eduard Ciucu, cei care au contribuit la elaborarea strategiei în detalii minuțioase. RNV Sports SRL este deținută integral de Renovatio Trading.

20 de milioane de lei împrumutați în SC Dinamo, din septembrie 2023 până în mai 2024.

Aceste sume dezvăluie și alte nume implicate în investițiile de la Dinamo, club care, din septembrie,

 prin intermediul Red&White, a primit împrumuturi de peste 20 de milioane de lei. Informațiile au fost

 obținute din datele oficiale prezentate de club în rapoartele trimestriale din cadrul procedurii de insolvență.

Pe lângă acești 20 de milioane de lei, oferiți sub formă de aport asociat, alte sume au fost alocate pentru nevoile SC Dinamo direct de la Red&White 2022 Management. Acestea au acoperit diverse cheltuieli, precum părți din contractele jucătorilor, cantonamente, achiziții, comisioane și alte „finisaje” pe care administratorul judiciar le-a considerat nepotrivite pentru o societate în insolvență, refuzând să le aprobe.

Cine sunt Silviu Bogdan Mihalcea-Călinescu și Lucian Bădescu?

 Conform datelor oficiale de pe portalul listafirme.ro, care utilizează informații de la Registrul

 Comerțului, beneficiarii RNV sunt oamenii de afaceri Silviu-Bogdan Mihalcea-Călinescu și Lucian Bădescu!

Dacă despre Lucian Bădescu informațiile sunt foarte limitate, Silviu-Bogdan Mihalcea-Călinescu  oferă mult mai multe detalii. El este cunoscut pentru afacerea sa în sectorul viticulturii BIO, fiind proprietarul Domeniile Bogdan, un brand de vin BIO de renume și premiat din România. Ca un detaliu interesant, Gigi Nețoiu, un fost acționar la Dinamo, deținea împreună cu soția sa compania Vincon Vrancea.

Ice Blink Consulting: Puntea spre RNV


În ceea ce-l privește pe Lucian Bădescu, celălalt beneficiar menționat al RNV Sports SRL și un colaborator apropiat al lui Silviu-Bogdan Mihalcea-Călinescu, unele informații prezentate de Comisarul.ro indică implicarea sa în ICE Blink Consulting. „Cei doi dețin Ice Blink împreună cu un offshore cipriot, RG Renovatio Group Limited, care a împrumutat periodic SRL-ul deținut de ei cu peste 3 milioane de euro. Bădescu jr. și Călinescu sunt implicați în diverse afaceri din sectorul energetic, inclusiv în industria centralelor fotovoltaice și eoliene,” a notat sursa citată într-un articol publicat în 2016.ProSport a încercat să îl contacteze pe Silviu-Bogdan Mihalcea-Călinescu, însă acesta nu a fost disponibil, fiind plecat în străinătate.


Comentarii