Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Steliano Filip: "Avem lot de cupe europene!"

 


Dinamo a ajuns la cinci victorii consecutive în play-out-ul Ligii 1 și este foarte aproape de a evita retrogradarea. "Câinii" au câștigat astăzi contra lui FC Argeș, scor 2-1.


Cu o rundă înainte de finalul play-out-ului, Dinamo are 30 de puncte, cu trei peste prima poziție de baraj, ocupată de FC Voluntari. Spre deosebire de ilfoveni, "câinii" au beneficiat de rotunjirea punctelor la intrarea în play-out, astfel că au nevoie de o remiză în ultimul meci, cu Chindia, pentru a nu depinde de rezultatul lui FC Voluntari.


"Avem lot de cupe europene!". Entuziasm la Dinamo, după cele 5 victorii consecutive din play-out

Dinamo se află acum la un singur punct în spatele locului secund din play-out, ocupat de FC Argeș, astfel că poate spera chiar și la barajul pentru Conference League.


Steliano Filip, fundașul lui Dinamo, spune că nu se gândește încă la un posibil baraj pentru Conference League, dar consideră că ar fi ceva normal ca echipa lui să evolueze în cupele europene, având în vedere lotul pe care îl are la dispoziție Dusan Uhrin.


"Ne bucurăm că ne-am trezit la timp. Știam ce lot avem, ce caracter avem și nimic nu e întâmplător. Suntem pe un drum bun, mai avem o finală și sper să încheiem cu o victorie. Nu mă gândesc acum la cupele europene, vreau doar să câștigăm și vedem. Mai sunt și alte echipe care au șanse la cupele europene. Pentru noi, prioritar e să ne salvăm direct, asta e cel mai important.


Dinamo, în ultimele meciuri, a avut atitudine. Ne bucurăm că, în ciuda tuturor contestatarilor, că n-am fi o familie, ne-am unit și mai mult, ne-a întărit și am arătat acest lucru.


Eu i-am auzit pe suporteri în prima repriză, eram pe partea aceea. Sunt convins că, dacă eram cu ei în tribune, eram mult mai sus. Ei sunt oricum lângă noi, chiar dacă nu vin la stadion. Știm ce muncă depun, ce eforturi fac, sunt de apreciat și împreună ne dorim să ridicăm Dinamo.


Ar fi ceva normal să ajungem în cupele europene. Avem lot de cupe europene, chiar dacă acum câteva etape eram pe un loc de retrogradare și acum vorbim de Europa. Eu cred că avem un lot care merită mult mai mult", a spus Filip, după meciul cu FC Argeș.sursa: digisport.ro

Comentarii