Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone ridică semne de întrebare asupra prestației unui jucător din echipa Dinamo

 

Foto: Sport Pictures



Dinamo și Petrolul Ploiești au încheiat la egalitate pe stadionul echipei gazdă, scor 1-1, în cea de-a doua etapă a play-out-ului SuperLigii României. 

Înlocuind un coechipier în minutul 60 al meciului, Amzăr a comis faultul care a dus la acordarea

 penalty-ului, privând Dinamo de două puncte cruciale. La finalul partidei, fundașul echipei "Câinilor" a arătat semne evidente de frustrare.

Ioan Andone l-a ”taxat” pe Amzăr, după Dinamo - Petrolul: ”Nu avea voie să facă asta!”

Ioan Andone a participat la emisiunea Liga Digi Sport, unde a fost abordat cu privire la situația echipei Dinamo, care se află în zona retrogradării în clasamentul SuperLigii României.

”Eu îmi doresc foarte mult să se salveze. A avut ghinion. La ultimul meci au făcut prea repede pasul

 înapoi, altfel n-aveau voie jucătorii. Aveau meciul la discreție. Să faci greșeala aia, Amzar n-avea voie să pună mâna pe Musi. Musi, băiat deștept, a căzut”, a afirmat Ioan Andone.

Comentarii