Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Ioan Andone ridică semne de întrebare asupra prestației unui jucător din echipa Dinamo

 

Foto: Sport PicturesDinamo și Petrolul Ploiești au încheiat la egalitate pe stadionul echipei gazdă, scor 1-1, în cea de-a doua etapă a play-out-ului SuperLigii României. 

Înlocuind un coechipier în minutul 60 al meciului, Amzăr a comis faultul care a dus la acordarea

 penalty-ului, privând Dinamo de două puncte cruciale. La finalul partidei, fundașul echipei "Câinilor" a arătat semne evidente de frustrare.

Ioan Andone l-a ”taxat” pe Amzăr, după Dinamo - Petrolul: ”Nu avea voie să facă asta!”

Ioan Andone a participat la emisiunea Liga Digi Sport, unde a fost abordat cu privire la situația echipei Dinamo, care se află în zona retrogradării în clasamentul SuperLigii României.

”Eu îmi doresc foarte mult să se salveze. A avut ghinion. La ultimul meci au făcut prea repede pasul

 înapoi, altfel n-aveau voie jucătorii. Aveau meciul la discreție. Să faci greșeala aia, Amzar n-avea voie să pună mâna pe Musi. Musi, băiat deștept, a căzut”, a afirmat Ioan Andone.

Comentarii