Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Breaking News: Ce a decis Comisia de Recurs pentru Dinamo

 sursa foto: GSP.ro


Decizia referitoare la apelul făcut de Dinamo în privința suspendării de 4 etape ca urmare a incidentelor

 de la meciul cu UTA Arad de pe 8 martie a fost luată de Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de

 Fotbal. Forul a decis să amâne examinarea apelului formulat de Dinamo. Echipa "Câinii" a contestat decizia Comisiei de Disciplină care a impus suspendarea lor pentru 4 etape, iar Comisia de Recurs a amânat pronunțarea verdictului până marți, 9 aprilie, ora 14:00, conform informațiilor prezentate de Fanatik. Atât Dinamo cât și UTA Arad speră să obțină o reducere a sancțiunii. Suporterilor dinamoviști li s-a interzis accesul la ultimele meciuri de acasă din acest sezon, ca urmare a confruntărilor violente cu susținătorii CSA Steaua înaintea meciului Dinamo - UTA din data de 8 martie 2024.

Miercuri, pe 27 martie, atât Dinamo cât și UTA Arad au fost sancționate cu suspendarea pentru 4 etape din cauza evenimentelor petrecute în timpul meciului lor direct, iar ambele echipe au contestat decizia primită după ce au primit justificarea acesteia.

Dinamo a executat deja una dintre etapele suspendate, întrucât la meciul cu Petrolul au fost prezenți

 câțiva sute de copii. Deocamdată, echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) nu se confruntă cu repercusiuni

 din această perspectivă, având în vedere că următorul lor meci din play-out-ul Superligii este programat în deplasare, împotriva celor de la Oțelul Galați.


În absența unui verdict favorabil pentru Dinamo, "câinii" vor disputa meciurile cu Poli Iași, Voluntari și UTA Arad doar cu suporteri sub vârsta de 14 ani în tribune, așa cum s-a întâmplat în partida cu Petrolul, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În ultima etapă a sezonului regulat, pe 8 martie, Dinamo a înregistrat o victorie împotriva echipei UTA Arad, cu scorul de 1-0, pe teren propriu, la „Arcul de Triumf”. Cu toate acestea, au avut loc incidente regretabile înaintea începerii meciului.


Ultrașii sositi din Arad au primit susținere din partea "fraților" lor de la CSA Steaua. Organizarea a fost deficitara și mai multe incidente au avut loc înainte de startul partidei de pe stadionul Arcul de Triumf.


Primul incident a avut loc cu aproximativ o oră înaintea meciului, când galeria compusă din suporteri arădeni și cei de la Steaua au ajuns la stadion. Jandarmii au fost nevoiți să recurgă la utilizarea gazelor lacrimogene.

Situația s-a agravat în interiorul stadionului. Cu 10-15 minute înainte de startul meciului, din Peluza

 Sud a stadionului Dinamo au fost aruncate o serie de torțe spre zona ocupată de suporterii oaspeți. În

 haosul creat, zeci de ultrași dinamoviști au invadat terenul de joc pentru a-i confrunta pe rivalii de la Steaua și UTA.

Ultrașii "militari" au reacționat în mod similar, sărind gardul de protecție și intrând pe teren pentru a se confrunta fizic cu adversarii lor.

Forțele de ordine au intervenit târziu și au recurs din nou la gazele lacrimogene, iar mulți spectatori au fost afectați de efectul substanțelor chimice. Începutul meciului a fost întârziat cu 8 minute. De altfel, toate meciurile din acea zi au suferit întârzieri din cauza programării lor la aceeași oră, așa cum este specificat pe GSP.ro


Comentarii