Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News: Ce a decis Comisia de Recurs pentru Dinamo

 



sursa foto: GSP.ro


Decizia referitoare la apelul făcut de Dinamo în privința suspendării de 4 etape ca urmare a incidentelor

 de la meciul cu UTA Arad de pe 8 martie a fost luată de Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de

 Fotbal. Forul a decis să amâne examinarea apelului formulat de Dinamo. Echipa "Câinii" a contestat decizia Comisiei de Disciplină care a impus suspendarea lor pentru 4 etape, iar Comisia de Recurs a amânat pronunțarea verdictului până marți, 9 aprilie, ora 14:00, conform informațiilor prezentate de Fanatik. Atât Dinamo cât și UTA Arad speră să obțină o reducere a sancțiunii. Suporterilor dinamoviști li s-a interzis accesul la ultimele meciuri de acasă din acest sezon, ca urmare a confruntărilor violente cu susținătorii CSA Steaua înaintea meciului Dinamo - UTA din data de 8 martie 2024.

Miercuri, pe 27 martie, atât Dinamo cât și UTA Arad au fost sancționate cu suspendarea pentru 4 etape din cauza evenimentelor petrecute în timpul meciului lor direct, iar ambele echipe au contestat decizia primită după ce au primit justificarea acesteia.

Dinamo a executat deja una dintre etapele suspendate, întrucât la meciul cu Petrolul au fost prezenți

 câțiva sute de copii. Deocamdată, echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) nu se confruntă cu repercusiuni

 din această perspectivă, având în vedere că următorul lor meci din play-out-ul Superligii este programat în deplasare, împotriva celor de la Oțelul Galați.


În absența unui verdict favorabil pentru Dinamo, "câinii" vor disputa meciurile cu Poli Iași, Voluntari și UTA Arad doar cu suporteri sub vârsta de 14 ani în tribune, așa cum s-a întâmplat în partida cu Petrolul, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În ultima etapă a sezonului regulat, pe 8 martie, Dinamo a înregistrat o victorie împotriva echipei UTA Arad, cu scorul de 1-0, pe teren propriu, la „Arcul de Triumf”. Cu toate acestea, au avut loc incidente regretabile înaintea începerii meciului.


Ultrașii sositi din Arad au primit susținere din partea "fraților" lor de la CSA Steaua. Organizarea a fost deficitara și mai multe incidente au avut loc înainte de startul partidei de pe stadionul Arcul de Triumf.


Primul incident a avut loc cu aproximativ o oră înaintea meciului, când galeria compusă din suporteri arădeni și cei de la Steaua au ajuns la stadion. Jandarmii au fost nevoiți să recurgă la utilizarea gazelor lacrimogene.

Situația s-a agravat în interiorul stadionului. Cu 10-15 minute înainte de startul meciului, din Peluza

 Sud a stadionului Dinamo au fost aruncate o serie de torțe spre zona ocupată de suporterii oaspeți. În

 haosul creat, zeci de ultrași dinamoviști au invadat terenul de joc pentru a-i confrunta pe rivalii de la Steaua și UTA.

Ultrașii "militari" au reacționat în mod similar, sărind gardul de protecție și intrând pe teren pentru a se confrunta fizic cu adversarii lor.

Forțele de ordine au intervenit târziu și au recurs din nou la gazele lacrimogene, iar mulți spectatori au fost afectați de efectul substanțelor chimice. Începutul meciului a fost întârziat cu 8 minute. De altfel, toate meciurile din acea zi au suferit întârzieri din cauza programării lor la aceeași oră, așa cum este specificat pe GSP.ro


Comentarii