Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

 


Foto: Profimedia


Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:

 Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei

 Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”?

Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile.

Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform

 informațiilor de la Fanatik, Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești.

“Andrei Nicolescu se mişcă pe piaţa transferurilor. Dinamo a luat un jucător foarte tânăr, un mijlocaş central de 21 de ani, pe Cristian Mihail Lixandru. 

A fost format la Petrolul Ploieşti. A fost împrumutat la Voluntari şi la Tunari. Intră în programul echipei de tineret, urmează să intre şi pe mâna lui Kopic, evident pentru sezonul viitor”, a dezvăluit Horia Ivanovici

Comentarii