Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Avem o problema cu conditia fizica + Scandal la Buzău!

 Dinamo a avut parte de o susținere importantă la Buzău, la meciul cu Chindia Târgoviște. Peste 5000 de suporteri, dar Peluza „Cătălin Hîldan”, printr-o postare pe Facebook acuza ca printre ei au existat si fani ai altor suporteri. Fanii lui Dinamo cer ca organizatorii să plătească pentru ceea ce ei numesc a fi o „bătaie de joc”. 


Dario Bonetti așteaptă pauza, după eșecul cu Chindia: „Am fost trădați de condiția fizică"  care se va petrece peste trei săptămâni. 

Dario Bonetti a declarat că jucătorii nu sunt apţi 100% din punct de vedere fizic.


"Am fost îngrijorat înaintea meciului. Nu avem pregătirea bună, azi a fost cald. Condiţia fizică a fost modestă, după care a fost lipsa de experienţă. Îi cunosc pe fanii noștri, sunt fantastici, îmi pare rău pentru eșecul de azi", a spus Bonetti, după eșecul de la Buzău, cu Chindia.

Dinamo ar fi putut restabili egalitatea în minutul 40. După o eroare comisă de Baxevanos în interiorul careului Chindiei, balonul a ajuns la Mihaiu care a trimis pe lângă poarta lui Moldovan.


În minutul 60, dinamoviștii au cerut penalty, după ce fundașul Chindiei, Celea, a recuperat un balon în interiorul careului.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii