Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mureșan, sunat de două cluburi mari pentru tinerii lui Dinamo + secretul lui Bonetti

 Trupa lui Dario Bonetti a făcut 6 puncte după victoria cu Academica Clinceni și a depășit-o în clasament pe FCSB, cu un punct. 

Dario Bonetti a reușit încă o victorie mare pe banca lui Dinamo, 3-1 cu Clinceni, iar italianul a fost impresionat de jucatorii lui Dinamo.

Cu șase puncte acumulate, Dinamo are un început de sezon mult peste așteptări, iar fanii visează chiar la play-off, în cazul în care echipa poate fi întărită.

Secretul? Pregătirea suplimentară. După fiecare antrenament, italianul lucrează separat alături de jucătorii tineri, câte 45 de minute, pentru ca aceștia să facă față în meciurile de Liga 1.


Directorul executiv Iuliu Mureșan ar fi fost sunat, după meciul de luni, de oficialii ai ”două cluburi mari” care s-au interesat de doi dintre tinerii lui Dinamo din sursele digisport.ro


Foto: Sport Pictures

Comentarii