Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cât ar urma să lipsească Andrei Radu + Dinamo, cea mai tânără echipă din Liga 1

 Trupa lui Dario Bonetti a făcut 6 puncte după victoria cu Academica Clinceni și a depășit-o în clasament pe FCSB, cu un punct. 

Dario Bonetti a reușit încă o victorie mare pe banca lui Dinamo, 3-1 cu Clinceni, iar italianul a fost impresionat de jucatorii lui Dinamo. Bonetti le-a dedicat victoria de luni fanilor dinamovisti.Cu șase puncte acumulate, Dinamo are un început de sezon mult peste așteptări, iar fanii visează chiar la play-off, în cazul în care echipa poate fi întărită.

Ion Crăciunescu: ”Dinamo este neașteptat de bună”

”Dinamo este neașteptat de bună, având în vedere ce e acolo și ce greutăți sunt în club." spune la digisport.ro, Ion Crăciunescu.

Dinamo, cea mai tânără echipă din Liga 1

Dario Bonetti, a aliniat în meciul cu Academica Clinceni o echipă cu media de vârstă de 23 de ani!

Potrivit Transfermarkt, lotul lui Dinamo Bucuresti are o medie de vârstă de 21,8 ani, și este cel mai tânăr din Liga 1

Primul ”11” aliniat de Dario Bonetti cu Academica Clinceni: Mihai Eșanu (23 de ani) - Deian Sorescu (24 de ani), Deniz Giafer (20 de ani), Ricardo Grigore (22 de ani), Andrei Radu (25 de ani) - Geani Crețu (21 de ani), Alexandru Răuță (29 de ani), Steliano Filip (27 de ani) - Ahmed Bani (18 ani), Robert Moldoveanu (22 de ani), Andreas Mihaiu (22 de ani). 

Fundaşul stânga Andrei Radu a ieşit de pe teren accidentat. Radu ar fi suferit o entorsă şi ar urma să lipsească de pe teren, aproximativ trei săptămâni.


Foto: Sport Pictures

Comentarii