Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


PCH, protest la sediul Digi

 


În perspectiva meciului cu Farul Constanța, din etapa a cincea a Ligii 1, italianul s-a declarat onorat că îl va înfrunta pe Gheorghe Hagi, despre al cărui proiect spune că ar trebui copiat de toate celelalte cluburi din țară.


Dario Bonetti a afirmat în repetate rânduri că așteaptă  revenirea lui Paul Anton.


Dorința ca Dinamo să joace în week-end nu s-a materializat nici etapa aceasta. Roș-albii joacă astăzi, de la ora 21:30, în deplasare cu Farul Constanța, iar suporterii „câinilor” au recurs la un protest spontan. 


La miezul nopții, s-au strâns în fața sediului RCS & RDS și au afișat un banner acid: „În goana voastră nebună după bani și audiență / Ați uitat adevărata esență, fotbalul crește prin prezență. Cu toții la Constanța!”

Chiar dacă joacă vineri, suporterii lui Dinamo promit o deplasare masivă la Constanța. Aproximativ 650 de suporteri dinamoviști sunt așteptați diseară la malul Mării.sursa: gsp.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu