Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo se schimbă din temelii!

 Dinamo se va duela diseară cu Academica (de la ora 21:30) , un adversar ce a ajuns în play-off în ediția.  precedentă.

1. Birourile clubului s-au mutat într-un alt sediu. Acesta se află în zona centrală a capitalei, între Piața Alba Iulia și Piața Unirii. Operațiunea a început în urmă cu 3 zile și se finalizează chiar în momentul în care tu citești acest email.2. În noul sediu vor intra un număr redus de angajați. De ce!? Simplu! Pentru că noua conducere, susținută puternic de DDB, are printre sarcinile de bază restructurarea clubului. La Dinamo vor rămâne numai oameni dedicați clubului, angajați profesioniști și responsabili. Schema va fi completată cu oameni la fel.


Aceasta a fost una dintre poverile care au apăsat greu pe umerii DDB și despre care am vorbit mai puțin, pentru că nu aveam nici o putere de a schimba lucrurile, din păcate. Însă acum se poate! Din acest moment, în birourile lui Dinamo se va vorbi doar despre competență și atât! La Dinamo nu vor mai exista oamenii nu știm cui, la Dinamo nu se va mai trage chiulul, în funcții nu vor mai exista angajați doar cu numele, însă pe salarii frumușele. 


Membrii cotizanți și ceilalți suporteri care ne facem datoria nu vom mai fi obligați să suportăm poveri inutile pe umerii noștri. Dinamo va avea la birouri o structură suplă și eficientă! Restructurarea a început în urmă cu câteva zile și se desfășoară în liniște, conform unuia dintre principiile DDB, pe care ne-am asigurat că îl împărtășește și noua conducere: “fapte, nu vorbe!” 


Vom reveni cu detalii, mai ales că intuim și ceva atacuri în spațiul public. DDB își continuă însă neabătut drumul, indiferent ce! Dinamo va deveni un club sănătos, profesionist și curat!


3. Renovarea bazei de la Săftica continuă. Unul dintre obiectivele imediate ale conducerii este îmbunătățirea condițiilor pentru echipă.

 


4. Neînțelegerile dintre DDB și unii dintre jucătorii noștri sunt în cea mai mare parte clarificate. Am dialogat intens cu băieții în ultima perioadă și lucrurile reintră, în sfârșit, în normalitate! Am înțeles cu toții unde am greșit fiecare.


Așteptăm deblocarea transferurilor. Până atunci însă, Dario ne dă încredere că Dinamo va scoate maximum din ce putem scoate în situația de față. Dinamo are tineri foarte talentați, care vor crește lângă liderii haitei. Dario ne roagă pe toți să continuăm să credem în echipă!

CREDEM ÎN BĂIEȚII NOȘTRI, SIGUR CĂ DA! Haideți să fim alături de ei pe stadion, diseară! 

- Comunicat intern DDB
sursa foto: gsp.ro

Comentarii