Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Din cauza Federației Române de Fotbal, Dinamo nu poate folosi un mare avantaj

 



După meciul dintre Dinamo și Academica Clinceni, scor 3-1, Deian Sorescu a răbufnit și a trimis „săgeți” către conducere cu privire la situația sa.


 Mijlocașul a declarat că unii jucători au primit anumite restanțe, dar el nu a primit nimic. Iuliu Mureșan îl contrazice. 

„Sorescu nu are dreptate în ceea ce spune. Din urmă, clubul nu mai poate să dea bani." 


Dinamo vrea să atace in instanța interdicția de transferuri, dar nu are cadru legal pentru că FRF nu a trimis un act oficial cu aplicarea deciziei primită de la FIFA. Perioada de transferuri se încheie la 5 septembrie, iar nimeni din Federație nu răspunde apelurilor făcute de oamenii din Ștefan cel Mare!

Dinamo are un mare „as în mânecă”, dar nu îl poate folosi din cauza Federației Române de Fotbal, care îi pune bețe în roate sustine prosport.ro


sursa foto: gsp.ro


Comentarii