Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Din cauza Federației Române de Fotbal, Dinamo nu poate folosi un mare avantaj

 După meciul dintre Dinamo și Academica Clinceni, scor 3-1, Deian Sorescu a răbufnit și a trimis „săgeți” către conducere cu privire la situația sa.


 Mijlocașul a declarat că unii jucători au primit anumite restanțe, dar el nu a primit nimic. Iuliu Mureșan îl contrazice. 

„Sorescu nu are dreptate în ceea ce spune. Din urmă, clubul nu mai poate să dea bani." 


Dinamo vrea să atace in instanța interdicția de transferuri, dar nu are cadru legal pentru că FRF nu a trimis un act oficial cu aplicarea deciziei primită de la FIFA. Perioada de transferuri se încheie la 5 septembrie, iar nimeni din Federație nu răspunde apelurilor făcute de oamenii din Ștefan cel Mare!

Dinamo are un mare „as în mânecă”, dar nu îl poate folosi din cauza Federației Române de Fotbal, care îi pune bețe în roate sustine prosport.ro


sursa foto: gsp.ro


Comentarii