Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Interdicția la transferuri pe care Dinamo o avea a fost ridicată

 


Dinamo are planuri mari după ce interdicția în privința transferurilor a fost ridicată. Iuliu Mureșan, este cel care a făcut marele anunț, marți seară. Războiul a fost câștigat datorită banilor DDB și a muncii extraordinare a celebrului avocat Jorge Ibarrola. Dinamo București respiră din nou, după ce FIFA a eliminat restricția la transferuri. Sursele ProSport susțin că acest lucru a fost posibil doar prin efortul financiar al celor de la DDB, care au strâns suma necesară onorariului ibericului, una foarte piperata. 

Interdicția la transferuri pe care Dinamo o avea după memoriile depuse de Isma Lopez și Aleix Garcia a fost ridicată. Informația a fost confirmată pentru GSP de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui clubului din Ștefan cel Mare. "Vă pot spune în premieră că primul transfer este Costantin Nica"

Cătălin Țîră este o soluție, da”, a dezvăluit Iuliu Mureșan, administratoul special al lui Dinamosursa foto: gsp.ro


Comentarii