Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






EXCLUSIV | Javier Humet: "Imi doresc sa vad sala Dinamo plina!"

 





După un an atipic din toate punctele de vedere sportul se joaca din nou cu spectatori. Atât pe stadioane cât și în săli suporterii pot sa-si susțină echipa preferata bineînțeles respectând normele în vigoare. Pe ,,dulăi" ii așteaptă un sezon nebun în Champions League. 

Javier Humet internaționalul român născut la Barcelona ne-a împărtășit câteva gânduri.

-Ați început pregătirile intr-o formula diferita fata de cea de anul trecut, colegi noi, antrenor nou.

Cum e atmosfera la echipa?

J.H.-Atmosfera este foarte buna. Muncim foarte mult la antrenamente, multa seriozitate pentru a putea juca la un nivel maxim anul acesta.

-Primul meci oficial este Supercupa Romaniei. Nu cred ca vor fi surprize dar orice adversar trebuie tratat cu seriozitate.  Aduceți încă un trofeu în Ștefan cel Mare?

J.H.-Acest meci este singurul la care ne gândim acum. Cu siguranță nu va fi ușor dar ca întotdeauna vom da totul pe teren.

-După un an atipic în sfârșit veți juca cu suporteri în sala. Crezi ca este un atu pentru voi?

J.H.- Imi doresc foarte mult sa vad sala Dinamo plina. Eu încă nu am avut ocazia sa joc cu suporteri în sala și îmi pare foarte rău. Sunt sigur ca ne vor ajuta în meciurile grele.

- Joci cu numarul 51. Are vreo semnificație anume?

J.H.- Numărul meu de mic de la școala a fost mereu 15. Dar in ultimi ani am decis sa pun numerele invers.

-Cu toții așteptăm cu nerăbdare meciurile din Champions League, o grupa fabuloasă. Care crezi ca sunt punctele forte ale echipei noastre?

J.H.- Ne axam foarte mult pe apărare, pe recuperare, pe contraatac pentru a putea marca ușor. Suntem o echipă echilibrată și cu susținerea suporterilor vom putea performa la potențial maxim.

-Suporterii lui Dinamo sunt cunoscuți pentru devotamentul și susținerea necondiționată. Ai un mesaj pentru ei?

J.H.- Sa fie așa cum au fost mereu, sa ne bucuram  de cât mai multe victorii impreuna. DDB!

Primul meci al sezonului se joaca la Alexandria, pe 25 august. Este vorba de Supercupa Romaniei la handbal masculin, în compania celor de la HC Dobrogea Sud Constanța. Pentru dulai prima etapa din Liga Zimbrilor este pe 28 august cu Minaur.  ,,Dansul" in CL incepe pe 15/16 septembrie.  Primul meci îl jucam acasa. 

Hai, Dinamo!!!



Interviu realizat: Andreea Georgiana Cocian

Comentarii