Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


EXCLUSIV | Javier Humet: "Imi doresc sa vad sala Dinamo plina!"

 

După un an atipic din toate punctele de vedere sportul se joaca din nou cu spectatori. Atât pe stadioane cât și în săli suporterii pot sa-si susțină echipa preferata bineînțeles respectând normele în vigoare. Pe ,,dulăi" ii așteaptă un sezon nebun în Champions League. 

Javier Humet internaționalul român născut la Barcelona ne-a împărtășit câteva gânduri.

-Ați început pregătirile intr-o formula diferita fata de cea de anul trecut, colegi noi, antrenor nou.

Cum e atmosfera la echipa?

J.H.-Atmosfera este foarte buna. Muncim foarte mult la antrenamente, multa seriozitate pentru a putea juca la un nivel maxim anul acesta.

-Primul meci oficial este Supercupa Romaniei. Nu cred ca vor fi surprize dar orice adversar trebuie tratat cu seriozitate.  Aduceți încă un trofeu în Ștefan cel Mare?

J.H.-Acest meci este singurul la care ne gândim acum. Cu siguranță nu va fi ușor dar ca întotdeauna vom da totul pe teren.

-După un an atipic în sfârșit veți juca cu suporteri în sala. Crezi ca este un atu pentru voi?

J.H.- Imi doresc foarte mult sa vad sala Dinamo plina. Eu încă nu am avut ocazia sa joc cu suporteri în sala și îmi pare foarte rău. Sunt sigur ca ne vor ajuta în meciurile grele.

- Joci cu numarul 51. Are vreo semnificație anume?

J.H.- Numărul meu de mic de la școala a fost mereu 15. Dar in ultimi ani am decis sa pun numerele invers.

-Cu toții așteptăm cu nerăbdare meciurile din Champions League, o grupa fabuloasă. Care crezi ca sunt punctele forte ale echipei noastre?

J.H.- Ne axam foarte mult pe apărare, pe recuperare, pe contraatac pentru a putea marca ușor. Suntem o echipă echilibrată și cu susținerea suporterilor vom putea performa la potențial maxim.

-Suporterii lui Dinamo sunt cunoscuți pentru devotamentul și susținerea necondiționată. Ai un mesaj pentru ei?

J.H.- Sa fie așa cum au fost mereu, sa ne bucuram  de cât mai multe victorii impreuna. DDB!

Primul meci al sezonului se joaca la Alexandria, pe 25 august. Este vorba de Supercupa Romaniei la handbal masculin, în compania celor de la HC Dobrogea Sud Constanța. Pentru dulai prima etapa din Liga Zimbrilor este pe 28 august cu Minaur.  ,,Dansul" in CL incepe pe 15/16 septembrie.  Primul meci îl jucam acasa. 

Hai, Dinamo!!!Interviu realizat: Andreea Georgiana Cocian

Comentarii