Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


PCH: "Propunerea noastră a fost alta” + "Prunea trebuie să plece, altfel Negoiță ne-a tras în piept!”Peluza Cătălin Hîldan a reacționat pe pagina oficială de Facebook, după ce Adrian Mihlacea (43 de ani) a fost numit ieri în funcția de antrenor principal la Dinamo.

Ultrașii dinamoviști au continuat conflictul cu Florin Prunea (51), managerul „câinilor”, căruia îi cer demisia și susțin că Mihalcea, noul tehnician al echipei, le datorează scuze publice.

„Mr. Trainer - DA, Mr. Trening - NU
Câteva lămuriri legate de noutățile de la echipă:

1. Problema lui Dinamo până acum NU A FOST ANTRENORUL, ci cei care au creat o atmosferă proastă în jurul echipei. Antrenorul a plecat, băgătorii de strâmbe au rămas, deci PERICOLUL ESTE ACELAȘI.

2. Propunerea boardului DDB pentru postul de antrenor a fost alta. Cel propus de noi a refuzat. Dacă ar fi acceptat, noi eram dispuși să ne asumăm totul. (Permiteți-ne să nu dăm numele antrenorului. Avem motive întemeiate. În plus, pentru că știm care sunt persoanele din club care au informația, suntem curioși dacă va apărea în presă)

3. Adi Mihalcea a fost varianta lui Negoiță. Ne-am înțeles că Mihalcea poate veni doar dacă pică varianta noastră și DOAR DACĂ PLEACĂ PRUNEA. Dacă Mihalcea este noul antrenor, PRUNEA TREBUIE SĂ PLECE. Altfel Negoiță ne-a tras în piept.

4. PLECAREA lui Prunea nu este o ambiție a noastră. Rezultatele din ultima vreme impun această măsură. La prima lui conferință de presă alături de Neagoe a spus: «Dacă nu ajungem în play- off, PLECĂM TOȚI».

5. Negoiță trebuie să-și asume în totalitate rezultatele echipei de aici înainte.

6. Mihalcea trebuie să înțeleagă două lucruri și va avea susținerea noastră:

A - Un dinamovist trebuie să vorbească cu respect despre Dinamo indiferent unde activează. În momentul ăsta așteptăm scuze într-o declarație publică, așa cum a fost și afirmația prin care s-a dezis de trecutul dinamovist
B - Colaborarea cu Florin Prunea este nocivă
7. Așteptăm din partea lui Bălănescu să-și dea DEMISIA, exact așa cum a promis.

PS: Deocamdată singura alternativă la actualul patron este www.programddb.ro. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai puternici”, se arată în comunicatul PCH.

sursa: www.gsp.roComentarii