Post Top Ad


PCH: "Propunerea noastră a fost alta” + "Prunea trebuie să plece, altfel Negoiță ne-a tras în piept!”Peluza Cătălin Hîldan a reacționat pe pagina oficială de Facebook, după ce Adrian Mihlacea (43 de ani) a fost numit ieri în funcția de antrenor principal la Dinamo.

Ultrașii dinamoviști au continuat conflictul cu Florin Prunea (51), managerul „câinilor”, căruia îi cer demisia și susțin că Mihalcea, noul tehnician al echipei, le datorează scuze publice.

„Mr. Trainer - DA, Mr. Trening - NU
Câteva lămuriri legate de noutățile de la echipă:

1. Problema lui Dinamo până acum NU A FOST ANTRENORUL, ci cei care au creat o atmosferă proastă în jurul echipei. Antrenorul a plecat, băgătorii de strâmbe au rămas, deci PERICOLUL ESTE ACELAȘI.

2. Propunerea boardului DDB pentru postul de antrenor a fost alta. Cel propus de noi a refuzat. Dacă ar fi acceptat, noi eram dispuși să ne asumăm totul. (Permiteți-ne să nu dăm numele antrenorului. Avem motive întemeiate. În plus, pentru că știm care sunt persoanele din club care au informația, suntem curioși dacă va apărea în presă)

3. Adi Mihalcea a fost varianta lui Negoiță. Ne-am înțeles că Mihalcea poate veni doar dacă pică varianta noastră și DOAR DACĂ PLEACĂ PRUNEA. Dacă Mihalcea este noul antrenor, PRUNEA TREBUIE SĂ PLECE. Altfel Negoiță ne-a tras în piept.

4. PLECAREA lui Prunea nu este o ambiție a noastră. Rezultatele din ultima vreme impun această măsură. La prima lui conferință de presă alături de Neagoe a spus: «Dacă nu ajungem în play- off, PLECĂM TOȚI».

5. Negoiță trebuie să-și asume în totalitate rezultatele echipei de aici înainte.

6. Mihalcea trebuie să înțeleagă două lucruri și va avea susținerea noastră:

A - Un dinamovist trebuie să vorbească cu respect despre Dinamo indiferent unde activează. În momentul ăsta așteptăm scuze într-o declarație publică, așa cum a fost și afirmația prin care s-a dezis de trecutul dinamovist
B - Colaborarea cu Florin Prunea este nocivă
7. Așteptăm din partea lui Bălănescu să-și dea DEMISIA, exact așa cum a promis.

PS: Deocamdată singura alternativă la actualul patron este www.programddb.ro. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai puternici”, se arată în comunicatul PCH.

sursa: www.gsp.roComentarii