Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dinamo și-a găsit stadion pentru sezonul următor. Cine sunt marii dinamoviști care au strâns 75.000 de euro

 


Dinamo dispută duminică, de la 21:00, meciul decisiv pentru rămânerea în primul eșalon, împotriva Universității Cluj.

șefii „câinilor” au luat o decizie și au demarat negocierile pentru arena din Giurgiu, unde Dinamo își dorește să se mute în stagiunea viitoare.

8.500 de locuri

e capacitatea arenei din Giurgiu

Până la finalul acestui an, arena din „Ștefan cel Mare” va fi demolată. 25.000 de locuri ar urma să aibă noul stadion al lui Dinamo, care ar trebui finalizat în 3 ani (2025).


„Din ce am înțeles, săptămâna viitoare CNI va publica studiul de fezabilitate și proiectul. Vor fi publice. Va fi un prim pas care oferă continuitate și siguranță în ceea ce privește construirea stadionului. Deja se fac cheltuieli pentru proiectare și studii. 

Lucrurile au intrat pe un drum normal. Asta e cale firească. Totul e în sarcina Companiei Naționale de Investiții. Așteptăm publicarea anunțului, pentru că asta ne va confirma inițierea demersurilor”, a declarat Ionuț Popa la GSP Live.

Cine sunt marii dinamoviști care au strâns 75.000 de euro

DDB: 25.000 de euro;

Nicolae Badea: 20.000 de euro;


Claudiu Florică: 10.000 de euro; 

Marian Iuhasz: 5000 de euro;

Constantin Niţu: 5000 de euro;

Răzvan Zăvăleanu: 5000 de euro;

Claudiu Ciolan: 5000 de euro;

Total: 75.000 de euro, potrivit FANATIK

Comentarii