Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo și-a găsit stadion pentru sezonul următor. Cine sunt marii dinamoviști care au strâns 75.000 de euro

 


Dinamo dispută duminică, de la 21:00, meciul decisiv pentru rămânerea în primul eșalon, împotriva Universității Cluj.

șefii „câinilor” au luat o decizie și au demarat negocierile pentru arena din Giurgiu, unde Dinamo își dorește să se mute în stagiunea viitoare.

8.500 de locuri

e capacitatea arenei din Giurgiu

Până la finalul acestui an, arena din „Ștefan cel Mare” va fi demolată. 25.000 de locuri ar urma să aibă noul stadion al lui Dinamo, care ar trebui finalizat în 3 ani (2025).


„Din ce am înțeles, săptămâna viitoare CNI va publica studiul de fezabilitate și proiectul. Vor fi publice. Va fi un prim pas care oferă continuitate și siguranță în ceea ce privește construirea stadionului. Deja se fac cheltuieli pentru proiectare și studii. 

Lucrurile au intrat pe un drum normal. Asta e cale firească. Totul e în sarcina Companiei Naționale de Investiții. Așteptăm publicarea anunțului, pentru că asta ne va confirma inițierea demersurilor”, a declarat Ionuț Popa la GSP Live.

Cine sunt marii dinamoviști care au strâns 75.000 de euro

DDB: 25.000 de euro;

Nicolae Badea: 20.000 de euro;


Claudiu Florică: 10.000 de euro; 

Marian Iuhasz: 5000 de euro;

Constantin Niţu: 5000 de euro;

Răzvan Zăvăleanu: 5000 de euro;

Claudiu Ciolan: 5000 de euro;

Total: 75.000 de euro, potrivit FANATIK

Comentarii