Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






VIDEO | Dan Nistor cheamă un jucător de la FCSB în "Ştefan cel Mare"












Căpitanul celor de la Dinamo Bucureşti, Dan Nistor, îl cheamă în "Groapă" pe naşul său de cununie, fotbalistul celor de la FCSB, Mihai Pintilii. Cei doi au mai jucat împreună în două rânduri, la Internaţional Piteşti şi Pandurii Târgu-Jiu.

Dan Nistor (31 de ani) speră să producă "trădarea deceniului" în fotbalul românesc. Vrea să-l convingă pe naşul său, Mihai Pintilii (35 ani) să nu se retragă în această vară şi să vină la Dinamo, alături de el. Gigi Becali i-a propus lui Pintilii să rămână în staff-ul tehnic al celor de la FCSB din vară, dacă se retrage, însă fotbalistul nu se află în cele mai bune relaţii cu patronul său, iar de acest lucru vrea să profite dinamovistul. Acesta este sigur că fanii dinamovişti îl vor primii bine pe Mihai Pintilii, argumentul său fiind cazul unui alt "trădător" pe axa FCSB-Dinamo, Ionel Dănciuescu, ajuns idol în "Ştefan cel Mare".

"El mai are de jucat până la vară, atunci îi expiră contractul şi la o ofertă din altă parte va mai juca, pentru că mai poate să joace.Mi-aş dori să mai joc alături de el pentru că sunt convins că mai putea să mai joace. (Ar fi în regulă trecerea asta de la FCSB la Dinamo pentru el?) Şi Danciu a venit de la Steaua la Dinamo, prima dată  toată lumea l-a înjurat, l-a apostrofat şi acum e deja e o legendă a clubului Dinamo", a spus Dan Nistor, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Academia Clinceni, de duminică, de la ora 13.30, din etapa a 17-a a Ligii 1 de fotbal.

Mihai Pintilii are 43 de meciuri în tricoul României şi un gol marcat. A evoluat în cariera sa la Auxerre Lugoj, Jiul Petroşani, Internaţional Piteşti, Pandurii Târgu Jiu, FCSB, Al-Hilal şi Hapoel Tel-Aviv.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii