Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dusan Uhrin renunță la banii de la Dinamo

 



În comunicatul emis azi de clubul alb-roșu este prezentată și o declarație a lui Iuliu Mureșan, în care acesta spune că Uhrin a decis să renunțe la contract fără să aibă pretenții financiare.


Antrenorul principal Dušan Uhrin a decis să renunțe la conducerea tehnică a echipei noastre și a cerut încetarea raporturilor contractuale cu clubul Dinamo București, a anunțat directorul executiv Iuliu Mureșan.


"Am discutat foarte mult cu Dušan în fiecare zi a acestei săptămâni, la fel cum am procedat și cu celalți antrenori de la echipă, cu jucătorii și cu personalul administrativ al bazei de pregătire de la Săftica. 


Am încercat să-l conving că lucrurile se vor schimba în bine cu această reorganizare a clubului, pentru echipă, pentru tot ce înseamnă Dinamo! 


Nu am reușit să-i schimb decizia, cred că luase această hotărâre după cantonamentul din Turcia. 


Dušan a anunțat oficial că renunță și a propus rezilierea contractului fără alte pretenții financiare, acceptată pe cale amiabilă împreună cu administratorul judiciar al clubului. 


Nu putem decât să-i mulțumim lui Dušan pentru tot ce a realizat la Dinamo într-un moment complicat în viața echipei și să-i urăm mult succes în carieră. 


Dinamo trebuie să meargă mai departe, timpul nu are răbdare cu noi. 


Am ajuns la un acord verbal cu Dario Bonetti, un antrenor care cunoaște foarte bine ce înseamnă spiritul lui Dinamo, un tehnician respectat de suporteri pentru atașamentul față de club. 


Sperăm să putem vorbi din nou de rezultate importante cu Dario Bonetti la conducerea echipei", este mesajul directorului executiv Iuliu Mureșan, transmis către toată suflarea dinamovistă prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.


2 trofee a câștigat Dinamo București cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012. 


2009 este anul în care echipa noastră a reușit, cu Dario Bonetti pe bancă, "Minunea de la Liberec" și s-a calificat în grupele Europa League, aceasta fiind și ultima performanță notabilă în cupele europene pentru Dinamo. 


60 de ani va împlini Dario Bonetti peste o lună, pe 5 august. A jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus și Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câștigat Cupa UEFA în 1990. 


Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureș și Dinamo București sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor. 


41 de meciuri a adunat Dario Bonetti pe banca dinamoviștilor în Liga 1, Cupa României și Europa League: 10 în perioada iunie-octombrie 2009 și 31 în 2012, între lunile aprilie și noiembrie.

-comunicat Dinamo



sursa foto: gsp.ro

Comentarii