Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Este gata să revină la Dinamo, în ciuda problemelor financiare

 Viitorul oficial al lui Dinamo a avut deja o discuție cu Dusan Uhrin, cu care a lucrat la CFR Cluj, și i-a spus că este foarte important pentru viitorul clubului.


Dusan Uhrin Jr. are principalul merit pentru revitalizarea lui Dinamo, cu care a reușit o serie de cinci victorii consecutive și un rezultat de egalitate în finalul sezonului din Liga 1.Dusan Uhrin a schimbat în primul rând mentalitatea! Echipa a avut un nivel mai ridicat de încredere.


Mureșan, care ajunge azi la București, le-a transmis celor de la Dinamo și din DDB că trebuie făcut orice efort pentru ca cehul să nu plece de la echipă.


Cehul Dusan Uhrin a plecat vineri în Cehia, dar este gata să revină la Dinamo, în ciuda problemelor financiare.


sursa: gsp.ro


Comentarii