Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bineînțeles că mă gândesc ( la un transfer)

 




"Nici noi nu avem prea multe informații. Nu s-a prezentat nimeni în fața noastră să ne explice ce înseamnă această insolvență. Au fost tot felul de promisiuni, însă nu s-au respectat. În medie, sunt 3 luni de restanțe financiare. Știm cu toții că vom fi trecuți într-o categorie în care nu avem ce să facem, nu e o situație corectă față de noi, mai ales pentru noi, cei care am stat aici tot sezonul și am suferit.


Eu aștept să am o discuție cu cineva, să lămuresc. Am avut discuții ieri cu cei din DDB, însă, în momentul de față, administratorul judiciar va conduce clubul și va trebui să vorbim cu el.


Cu Mario am discuții zi de zi, dar nu el decidea și nu avea puterea.


Bineînțeles că mă gândesc (n.r.- la un transfer), dar concret nu e nimic. În iarnă, am avut o ofertă concretă din Turcia și Dinamo a refuzat-o. Eu cred că acum, primordial, este salvarea clubului. Performanța să mai aștepte", a declarat Paul Anton, la emisiunea Liga Digisport.



Foto Sport Pictures

Comentarii