Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Vrea să aducă un jucător de la CFR Cluj

 

Dinamo l-a vrut pe Rondon

După ce Mario Rondon a plecat de la CFR Cluj, Mureșan a încercat să-l aducă la Dinamo, dar atacantul de 33 de ani a semnat cu Radomiak Radom - nou-promovată în prima ligă din Polonia.


Iuliu Mureșan, 10 jucători pe listă pentru Dinamo

Noul administrator special al clubului caută deja soluții și negociază cu jucători pentru a-i convinge să semneze cu echipa din „Ștefan cel Mare”. Mureșan are o listă cu 10 jucători din care speră să aducă la Dinamo, iar, din informațiile Gazetei Sporturilor, acolo s-ar afla și Cristi Bălgrădean.


1.100.000 de euro

e cota lui Bălgrădean, potrivit transfermkart


Comentarii