Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo sancționata după incidentele de pe „Oblemenco”
Aflată într-un moment cel puțin delicat din punct de vedere financiar, Dinamo a mai încasat o lovitură. Clubul din „Ștefan cel Mare” va trebui să plătească o amendă de 5.000 de lei după incidentele provocate de fani la meciul cu FCU Craiova, oltenii fiind sancționați, din același motiv, cu o sumă de două ori mai mare.

În baza art. 82.2 şi 3 a şi c, raportat la 83.2.b din RD, se sancţionează clubul Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei", se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro


Comentarii