Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale cu 3 titulari

 




Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale cu jucătorii Ante Puljic, Diego Fabbrini și Adam Nemec, a declarat directorul executiv Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului. 

"RTZ & Partners, în calitate de administrator judiciar al societății noastre, a decis încetarea raporturilor contractuale cu trei dintre componenții lotului, este vorba de Puljic, Fabbrini și Nemec. 

Pe această cale le transmitem mult succes în carieră!", a precizat 

Iuliu Mureșan. 

91 de partide și 4 goluri a adunat Ante Puljic pentru Dinamo București în două perioade, 2015-2016 și 2019-2021. A jucat 76 de meciuri în Liga 1, 14 în Cupa României și unul în Cupa Ligii.

58 de meciuri a jucat Diego Fabbrini pentru Dinamo București în două sezoane competiționale, 2019-2020 și 2020-2021. Mijlocașul italian a înscris 4 goluri în tricoul alb-roșu.

25 de goluri în 98 de jocuri a marcat Adam Nemec pentru Dinamo București în două perioade, 2016-2018 și 2020-2021. Atacantul slovac a cucerit Cupa Ligii în 2017 cu echipa noastră. 

13 iulie 2021

Biroul de presă al clubului Dinamo București



sursa foto: gsp.ro

Comentarii