Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Nu m-am gândit sa plec de la Dinamo

 

Urin a confirmat că jucătorii se antrenează, dar nu vor sa joace nici astăzi, nici duminică și a spus nu ca nu știe dacă va mai continua.


- Mihai Esanu: E un moment greu pană vom afla ceva despre pasul asta ce s-a făcut.Este o situație de incertitudine, e greu, moment greu pentru ca nu știm nimic din ce urmează.Nu ne-a spus nimeni nimic și asta e mai frustrant, e m ai greu de gestionat situația. 


La toți angajații sunt 3-4 luni întârziere, sunt 5 luni, nu asta este problema, dacă vine cineva și ne zice, nu avem bani 3-4-5 luni  dar cu adevarat peste 5 luni iei banii poți să lucrezi liniștit. Mai greu e cu incertitudinea.

Nu știm cu cine să vorbim, pană acum se ocupau cei din DDB, dar am văzut comunicatul, pentru că nu ne-au spus ei direct că nu se mai ocupă, dar din comunicat pe care l-au dat au lăsat fraiele în mâna administratorului judiciar și nimic nu se poate întâmpla fără acordul lui. Spaniolii nu mai au nicio putere, cu toate că nu au dispărut. Luni o sa fie o ședința extraordinara, măcar atunci să vină sa ne zică și nouă care e situația.


Una dintre spaimele jucătorilor sunt că nu ne vom mai incasa restantele, sunt mai multe, nu știm dacă avem voie sa facem transferuri, nu neapărat partea financiara. Pentru noi ca suntem tineri nu contează asa de mult partea financiară, dar în fotbal cel mai important e partea mentala si dacă acolo nu ești bine e dificil să dai randament maxim 100%.

Numai în fotbal nu se vorbește despre partea asta mentală, dar este destul de important. Măcar să știi ca iei banii peste 5 luni, dacă e vorba de bani, dar nu este vorba doar de bani, dar nu numai banii sunt problema. Noi tinerii care nu am strâns bani, ne mai gândim ca nu avem ce ne trebuie."


Întrebat în studioul fotbal club de la Digi sport dacă știe dacă vor pleca jucători, portarul titular a lui Dinamo a zis că este sigur că vor mai pleca mai ales străinii că pentru ei e mai ușor când sunt neplătiți să depună memorii. la Fifa si sa devina liberi de contract la noi romanii este mai greu .

Esanu a confirmat că nu vor juca amicalele din această săptămâna și că a fost o decizie de comun  acord a jucătorilor.

"Eu nu joc pentru recompense, să  salvez Dinamo pentru cineva, cred că fiecare a jucat pentru el și a vrut să-și facă treaba cât mai bine. 


Nu m-am gândit sa plec, sunt tânăr și pentru mine cel mai important este sa joc, chiar dacă este greu în situația asta incertă. Pana nu vom știi exact ce se întâmpla nu vreau sa ma gândesc la asta."

Stire de pe inregistrarea noastră video de la Digi sport.

Foto: Sport Pictures

Comentarii