Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Mario Nicolae, nu mai vine la echipă

 



Contractul lui Mario Nicolae cu Dinamo ajunge la final și, cel puțin pentru moment, viitorul său în Ștefan cel Mare e în ceață.


„Deocamdată, de mâine sunt, oficial, liber. Rămâne de văzut dacă ne înțelegem. Dacă între timp se schimbă ceva și cădem de acord, cu mare drag. Mai ales că sunt în discuții avansate cu mai mulți jucători, cu sponsori”, a declarat Mario Nicolae, pentru GSP.ro.


Comentarii