Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Protest al dinamovistului, după modelul "#șîeu"










Ionel Dănciulescu a oferit imaginea zilei chiar în studioul Digi Sport. Directorul sportiv de la Dinamo a decis să facă un protest inedit, ÎN DIRECT. În timpul emisiunii Fotbal Club, Gabi Balint, prezent și el în studio, i-a "pasat" oficialului dinamoviștilor o hârtie pe care scria "Vrem Stadion". Spre amuzamentul tuturor celor prezenți în studio, "Danciu" a ținut acea hârtie în fața camerelor, după modelul protestului "#șîeu".

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
VIDEO cu discuția din studio:
Gabi Balint: "A intrat în grevă Dănciulescu"
Ionel Dănciulescu: "Gata, facem grevă!"
Radu Naum: "Poți să scrii dedesubt: dacă se poate, domnul Badea?"
Gabi Balint: "Eu zic să faci tu primul metru de gazon"
Ionel Dănciulescu: "Dacă ar fi asta, aș face (...). Nouă ne trebuie un stadion nou, asta e clar"

După pauza de publicitate, Dănciulescu a completat pe acea hârtie: "fără pistă".


Situația stadionului Dinamo
Stadionul Dinamo nu va fi gata la timp pentru EURO 2020 și, mai mult, există temerea că arena nu va mai fi deloc construită, din cauza problemelor legislative, iar președintele "câinilor", Alexandru David, a anunțat, pe 6 martie, că și-a pierdut optimismul în ceea ce privește construcția noii arene, promise de Guvern, în vederea co-organizării Euro 2020, alături de Steaua, Rapid și Arecul de Triumf.

Totuși, dinamoviștii primesc noi speranțe din partea vice-primarului din Sectorul 2, Dan Cristian Popescu, care anunță că modernizarea stadionului din "Ștefan cel Mare" se află pe lista sa de priorități. 

12 stadioane din 12 oraşe vor găzdui meciurile turneului final Euro 2020 la care vor participa 24 de echipe. Între cele care au primit organizarea de meciuri se află şi Bucureşti, capitala României. Pe Arena Naţională vor fi găzduite patru meciuri, trei din grupe şi o optime de finală. Iniţial, UEFA desemnase 13 oraşe, dar Bruxelles a pierdut organizarea jocurilor de la Euro 2020, deoarece oficializăţile belgiene nu au aprobat construirea unei arene noi. Arena Națională este destinată pentru desfășurarea celor patru meciuri de la EURO 2020, pe 14, 18 și 22 iunie în Grupa C și pe 29 iunie pentru optimile de finală. În situația în care România se va califica la Euro 2020, va disputa două meciuri din faza grupelor la București, pe Arena Națională. Capitala României este cuplată cu oraşul Amsterdam, astfel că, în cazul în care România și Olanda obțin biletele la Euro 2020, vor face parte din aceeași grupă, mai precis din Grupa C.

Olanda va juca două meciuri la Amsterdam, iar pentru partida directă se va trage la sorți între cele două stadioane, Arena Națională și ”Johan Cruyff”.



sursa: www.digisport.ro

Comentarii