Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Ce spune Raul Opruț despre suporterii lui Dinamo după primul contact?

 

sursa foto: turnulsfatului.ro„Câinii” l-au adus pe fundașul stânga de la echipa belgiană KV Kortrijk sub formă de împrumut pentru un sezon, având opțiunea de transfer definitiv la finalul stagiunii.

Raul Opruț: „Îmi doream să ajung la un club cu istoria lui Dinamo.”

Imediat după ce a fost prezentat oficial, internaționalul cu 4 selecții la echipa națională a României a explicat de ce a ales să semneze cu Dinamo.

În plus, Raul Opruț a menționat că echipa din „Ștefan cel Mare” va avea „cu siguranță obiective mărețe.

”Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit. Chiar îmi doream să ajung la un club cu istoria pe care Dinamo

 o are. Mi-am dat seama de aseară când a apărut prin presă și mi-au dat vreo 40-50 de fani mesaje. Am simțit cu adevărat căldura clubului. Sunt fericit că sunt aici și sper să răsplătesc aceste așteptări cu evoluțiile mele din teren. 

Vreau să joc cât mai bine, să fiu sănătos și obiectivul de echipă este important să facem un sezon bun.

 Cu siguranță vor fi obiective mărețe pentru că Dinamo mereu și-a propus să fie acolo sus. Sperăm să

 reușim acest lucru și să bucurăm toți suporterii care susțin Dinamo”, a spus Raul Opruț, după cum se menționează pe digisport.ro

Valoarea de piață a lui Raul Opruț, conform transfermarkt.com, este de 500 de mii de euro.

"Câinii" au finalizat un nou transfer, după ce i-au achiziționat pe Cătălin Cîrjan (21 de ani), Adrian Caragea (18 ani), Alexandru Roșca (21 de ani), Răzvan Pașcalău (20 de ani) și Kennedy Boateng (27 de ani).


Comentarii