Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Dinamo nu se mai oprește din transferuri. Vezi despre cine este vorba

 

foto instagram: Razvan PascalauSalut, Răzvan PAȘCALĂU!

Cluburile Dinamo 1948 București și US Lecce au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al fundașului central Răzvan Bogdan Pașcalău.

În vârstă de 20 de ani și având o înălțime de 1.89 m, Răzvan a ajuns la juniorii lui Lecce în 2020, venind de la echipa a doua a Universității Cluj.

În sezonul 2023-2024, Răzvan a avut 20 de apariții în Primavera (marcând 2 goluri), 2 apariții în UEFA Youth League (marcând 1 gol) și câte una în Coppa și Supercoppa Primavera.


Răzvan va fi jucătorul nostru până în 2️⃣0️⃣2️⃣9️⃣.anunta pagina de Facebook oficiala a clubului Dinamo Bucuresti. 

Comentarii