Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Ultima oră: Dinamo în Pericol să Piardă un Titular! Zeljko Kopic Anunță Continuarea Achizițiilor. Ce Părere Aveți?

 


sursa foto: orangesport.ro


Zeljko Kopic a rămas la Dinamo după ce echipa a evitat retrogradarea, iar primul său pas a fost să

 elaboreze un plan pentru a întări echipa. Antrenorul alb-roșu a oferit informații despre noile achiziții și despre o posibilă plecare din echipă.

Zeljko Kopic vorbește despre campania de transferuri de la Dinamo

Croatul și-a păstrat poziția la Dinamo și este pregătit pentru noul sezon, având ca obiectiv ca echipa să nu mai ocupe locuri în a doua jumătate a clasamentului.

"În contractul meu aveam o clauză prin care dacă rămânem în prima ligă, contractul mi se extindea automat pentru un an. 


Sunt mulţumit de lotul pe care îl am, dar desigur că încercăm să facem echipa mai puternică pe anumite poziţii. Lucrăm împreună. Avem un departament de scouting. Vorbesc cu domnul Nicolescu şi conducerea îmi urmează ideile.

În acest moment avem un mix de jucători cu calitate şi experienţă şi tineri cu mult potenţial. Ne uităm

 în fiecare compartiment să avem încă o opţiune. Vreau un lot competitiv în care fiecare să lupte pentru postul său", a spus Zeljko Kopic, pentru Orange Sport

"Asta a fost foarte important pentru mine. Să fim sinceri, Patriche are 38 de ani, nu mai are potenţial

 pentru a fi vândut. Însă în aceste 6-7 luni am văzut câtă dorinţă şi câtă energie are, atât pe teren, cât şi în afara lui, cât de implicat a fost în toate momentele dificile. Pentru mine este unul dintre jucătorii pe care vreau să îi văd aici. Nu contează dacă va juca meci de meci, sau doar o parte din ele, dar pentru mine a fost foarte important să stea cu noi pentru un nou an. Sunt foarte fericit şi satisfăcut că echipa şi căpitanul s-au înţeles şi au semnat prelungirea cu încă un an", a mai spus antrenorul lui Dinamo. 

Zeljko Kopic a sugerat că fundașul dreapta Gabriel Moura este pe punctul de a se despărți de Dinamo. Brazilianul a fost un jucător esențial pentru echipă și a devenit foarte apreciat de fani în cele 94 de meciuri disputate.

"Am discutat mult despre Gabi şi trebuie să spun că, legat de ceea ce am spus despre Răzvan Patriche,

 Gabi era cam la acelaşi nivel. Şi el a dat totul pentru club şi în multe situaţii dificile a aratăt tuturor cât

 de important e clubul pentru el. Resprect fiecare secundă pe care a dat-o pe teren, dar când am discutat

 despre structura echipei mi-am dorit să aduc o energie nouă, nişte jucători tineri. N-am luat decizia finală, vom vedea zilele următoare cum va fi cu Gabi", a adăugat croatul. 

După plecarea de la Hermannstadt, mijlocașul japonez Mino Sota, în vârstă de 29 de ani, este curtat atât de Dinamo, cât și de Rapid.

"Mino Sota e un mijlocaş despre care cred că are calitate, pune mult efort în joc. Din punctul meu de vedere a fost o parte importantă a celor de la Hermannstadt. Este unul dintre jucătorii pe care am pus lupa, dar nu am luat deocamdată nicio decizie", a mai spus Kopic, despre perioada de transferuri de la Dinamo. 

Comentarii