Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Bubuială: Dinamo a oficializat un nou transfer - un internațional român

 

sursa foto: GSP.ro


Raul Opruț (26 de ani) a ajuns la un acord cu conducerea din Ștefan cel Mare. Fundașul a fost anunțat oficial ca împrumutat pentru următorul sezon.

Transferurile continuă la Dinamo. Clubul din București a convenit cu KV Kortrijk ca fundașul să fie împrumutat pentru un sezon, cu posibilitatea de achiziție permanentă.

Bine ai venit, Raul OPRUȚ!


Cluburile Dinamo 1948 București și KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundașului stânga Raul Opruț.


Născut la Caransebeș, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timișoara și a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat 3 meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk și 20 pentru

 Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga și unul în Cupa României. A evoluat, de

 asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.


Clubul nostru va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025-2026, scrie pagina oficiala a clubului Dinamo Bucuresti. 


A primit oferte din Serie B

Fundașul stânga a primit oferte din Belgia și Italia, din Serie B, dar a ales să urmeze sfatul impresarei sale, Anamaria Prodan, preferând să rămână în SuperLigă.

Fotbalistul Raul Opruț a debutat la echipa națională în 2022, sub conducerea lui Edi Iordănescu. În sezonul trecut, el a jucat pentru C Hermannstadt, acumulând 23 de meciuri, marcând un gol și oferind o pasă decisivă.

A făcut parte din lotul pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia din primăvara acestui an.


Comentarii