Ultima Postare

Va străluci acest tânăr jucător la Dinamo - Ce părere ai despre el?

  sursa foto:GSP.ro Răzvan Pașcalău, un tânăr de 20 de ani și fost campion în Italia în competiția Primavera cu Lecce U19,  a împărtășit care sunt așteptările sale majore pentru acest sezon. Clujeanul, care în copilărie era fan al  echipei Dinamo, își arată entuziasmul specific vârstei. Dinamo își construiește propria generație de  jucători chiar în Liga 1, aducând tineri formați în academii din afara țării. Printre acești tineri cu  potențial, se regăsește și fundașul central Răzvan Pașcalău, transferat în această vară. Tânărul este atât talentat, cât și articulat. Originar din Cluj, Răzvan vorbește cu o energie debordantă  despre aspirațiile sale. Sinceritatea specifică vârstei îl face să se exprime autentic, fără să spună lucruri  doar de dragul conversației. Răzvan Pașcalău este un suporter al echipei Dinamo, dar și al U Cluj. La o acțiune de promovare organizată de club la Macron Store, clujeanul a povestit cum a devenit fan  Dinamo. Este o "moșt

Post Top Ad






Bubuială: Dinamo a oficializat un nou transfer - un internațional român

 

sursa foto: GSP.ro


Raul Opruț (26 de ani) a ajuns la un acord cu conducerea din Ștefan cel Mare. Fundașul a fost anunțat oficial ca împrumutat pentru următorul sezon.

Transferurile continuă la Dinamo. Clubul din București a convenit cu KV Kortrijk ca fundașul să fie împrumutat pentru un sezon, cu posibilitatea de achiziție permanentă.

Bine ai venit, Raul OPRUȚ!


Cluburile Dinamo 1948 București și KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundașului stânga Raul Opruț.


Născut la Caransebeș, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timișoara și a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat 3 meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk și 20 pentru

 Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga și unul în Cupa României. A evoluat, de

 asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.


Clubul nostru va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025-2026, scrie pagina oficiala a clubului Dinamo Bucuresti. 


A primit oferte din Serie B

Fundașul stânga a primit oferte din Belgia și Italia, din Serie B, dar a ales să urmeze sfatul impresarei sale, Anamaria Prodan, preferând să rămână în SuperLigă.

Fotbalistul Raul Opruț a debutat la echipa națională în 2022, sub conducerea lui Edi Iordănescu. În sezonul trecut, el a jucat pentru C Hermannstadt, acumulând 23 de meciuri, marcând un gol și oferind o pasă decisivă.

A făcut parte din lotul pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia din primăvara acestui an.


Comentarii