Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

 

sursa foto: GSP.ro


v

Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București

 datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport, portarul este interesat să revină în

 România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și

 pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură

 de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă

 experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă

 acționarii lui Dinamo își vor manifesta interesul, acestea vor progresa în perioada următoare, după meciurile cu Belgia și Slovacia, în care Niță va apăra poarta echipei naționale.

Comentarii